Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Αργεντινή: 19χρονη σκότωσε τον φίλο της και μετά «γιόρτασε» στο Instagram τα 5 χρόνια σχέσης τους! [εικόνες]


Μια ασύλληπτα τραγική ιστορία – ενδεικτική της επιρροής των social media -εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή. ...




Μια 19χρονη, πυροβόλησε και σκότωσε τον φίλο της, πιθανότατα επειδή δεν άντεξε τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια, έβαλε πίσω στη θέση του το όπλο του πατέρα της και δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία τους για τα... 5 χρόνια σχέσης τους, δηλώνοντας την απέθαντη αγάπη της για εκείνον!


Η Nahir Galarza, 19 ετών συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της. Περιέγραψε ότι σκότωσε τον 20χρονο Fernando Pastorizzo τον οποίο πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος, έκρυψε ξανά το πιστόλι του πατέρα της και έπεσε για ύπνο.

Η αστυνομία βρήκε το όπλο του φόνου και θεωρούσε αρχικά ύποπτο τον πατέρα της 19χρονης.


Ωστόσο η Galarza «έσπασε» και παραδέχθηκε ότι εκείνη τον σκότωσε. Μετά τον φόνο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με τον Fernando, ο οποίος την φιλά τρυφερά στον ώμο και σχολίασε: Πέντε χρόνια μαζί. Με καβγάδες, αλλά πάντα με την ίδια αγάπη. Σ’ αγαπώ για πάντα, άγγελέ μου».


Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον Δεκέμβριο. Μετά την ομολογία της, η 19χρονη μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική για αν εξεταστεί ωστόσο, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας, η νεαρή δεν υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: The Sun

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs