Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο πρίγκιπας Χάρι θα ξοδέψει πάνω από 50.000 ευρώ για... μεταμόσχευση μαλλιών!


Η Μέγκαν Μαρκλ δεν «σπάει» μόνο το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά θέλει ο πρίγκιπάς της να κάνει αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. ...



Ίσως ακόμα να μην τον βάλει «να ξυρίσει το μουστάκι του», όμως η Μέγκαν Μαρκλ, που για το χατήρι της ο Χάρι έκοψε το κάπνισμα, φαίνεται πως ανησυχεί για την αραίωση μαλλιών του πρίγκιπα. Είναι αναμφισβήτητα η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ και τον μεταμόρφωσε από άτακτο playboy σε έναν σοβαρό γαλαζοαίματο, που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί.

Όπως αποκάλυψαν φίλοι του λαμπερού ζευγαριού στην διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής Daily Star, η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι είναι ο «ιθύνων νους» πίσω από την απόφαση του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Η μεταμόσχευση μαλλιών του πρίγκιπα υπολογίζεται πως θα κοστίσει περίπου 57.000 ευρώ και πριν προχωρήσει στη διαδικασία ο Βρετανός γαλαζοαίματος θα πρέπει να ζητήσει την άδεια του παλατιού. 


Όμως, το παλάτι προς το παρόν έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα να περιμένει μέχρι τον γάμο του στις 19 Μαΐου και μετά να κάνει την μεταμόσχευση καθώς υπάρχει ο φόβος πως μια αλλαγή στην εμφάνιση του Χάρι ίσως μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και μειώσει την δημοσιότητα από την «μεγάλη» μέρα του ζευγαριού.

Ανώνυμη πηγή πολύ κοντά στον 33χρονο πρίγκιπα δήλωσε: «Ο Χάρι γνωρίζει πως εξαιτίας των γονιδίων της οικογένειάς του πρόκειται να χάσει αρκετά από τα μαλλιά του τα προσεχή χρόνια.Έχει παρατηρήσει σε πολλές από τις εμφανίσεις του με τη Μέγκαν ότι ένα κενό στο πάνω μέρος του κεφαλιού του γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Είναι ένας μοντέρνος πρίγκιπας και θέλει να δείχνει νέος όσο το δυνατόν για μεγαλύτερο διάστημα».

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχει ήδη πρόβλημα τριχόπτωσης και πρόσφατα εμφανίστηκε κουρεμένος «γουλί» με τις φήμες να τον θέλουν να έχει πληρώσει 180 λίρες στον κομμωτή των διάσημων Τζόι Γουίλερ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs