Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Συνέβη στη Μελβούρνη: Ομογενής απήγαγε 97χρονη Ελληνίδα γιατί πίστευε ότι ήταν η νεκρή μητέρα της [εικόνες]


Ακούγεται απίστευτο αλλά συνέβη: Ομογενής απήγαγε 97χρονη Ελληνίδα από οίκο ευγηρίας ...
στην Αυστραλία γιατί πίστευε ότι ήταν η νεκρή μητέρα της! 
Το περασμένο Σάββατο οίκος ευγηρίας της Μελβούρνης ανέφερε την εξαφάνιση της 97χρονης Δήμητρας Παυλοπούλου. 

Δύο ώρες αργότερα, σύμφωνα με το Russia Todady η υπερήλικη βρέθηκε σε σπίτι σε άλλη περιοχή και διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.

Εντωμεταξύ σε άλλο σημείο της πόλης εντοπίστηκε και συνελήφθη η 51χρονη Ειρήνη Μοσχονά, στην οποία αποδόθηκαν κατηγορίες για απαγωγή και παράνομη κράτηση.


Πώς βρέθηκε η 97χρονη

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την απαχθείσα, όταν φίλη της 51χρονης μόλις αντίκρισε την υπερήλικη στο καθιστικό του σπιτιού της, ειδοποίησε την αστυνομία. 


H 97χρονη 

Η 51χρονη ομογενής οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου και υποστήριξε ότι πίστευε ότι η ηλικιωμένη ήταν η μητέρα της, παρά το γεγονός ότι αυτή είχε πεθάνει σε οίκο ευγηρίας το 2013. Όπως έγινε γνωστό, η 51χρονη πιστεύει ότι «υπήρξε συνωμοσία εναντίον της από κάποιους ανθρώπους, με στόχο να πάρουν την περιουσία της μητέρας της». Στο παρελθόν είχε ζητήσει να γίνει εκταφή για να διαψευστεί με έλεγχο DNA, ο θάνατός της.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της 51χρονης για εγγύηση λόγω ανησυχιών για την ψυχική της κατάσταση και την έκρινε προφυλακιστέα.


Η απαγωγέας

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο