Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Την αλυσόδεσε και την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου η μητέρα της - Η αστυνομία βρήκε χειροπέδες, μπαστούνια και ίχνη αίματος στο διαμέρισμα


Η Irina Moskvitina υπέκυψε στα τραύματά της σε νοσοκομείο στη Μόσχα. Η μητέρα της κρατείται από τις αρχές. ...
Η αστυνομία βρήκε χειροπέδες, μπαστούνια και ίχνη αίματος στο διαμέρισμα που μοιραζόταν η 37χρονη με τη μητέρα της.




Η 66χρονη Olga Mostvitina φέρεται να αλυσόδεσε την κόρη της για να της απαγορεύσει να βγει από το σπίτι. Αργότερα τη χτύπησε μέχρι θανάτου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος της.

Μια θεωρία θέλει την 37χρονη Irina να ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά. Επειδή η οικογένειά της δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά την απεξάρτησή της, την κρατούσαν αλυσοδεμένη.

Θάνατος από τα χέρια της μητέρας της

Η Irina είχε μετακομίσει στη μητέρα της μετά από καβγά με τον σύζυγό της. Οι γείτονες δήλωσαν ότι η μητέρα της φερόταν σκληρά στην Irina, κατηγορώντας την για «άσεμνη συμπεριφορά».


Συχνά ακούγονταν φωνές και ουρλιαχτά από το διαμέρισμά τους. «Η Irina μου είπε ότι μάλωσε με τον σύζυγό της και πήγε να ζήσει με τη μητέρα της. Η μητέρα της τη μισούσε. Δεν ήθελε ποτέ την Irina. Δεν ήθελε να τη γεννήσει» δήλωσε φίλη της 37χρονης.

Η Irina δεν κατάφερε ποτέ να την αντιμετωπίσει. «Της φώναζε πάντα και την κατηγορούσε πως έκανε άστατη ζωή. Αλλά η Irina δεν έβγαινε ποτέ έξω. Την περασμένη εβδομάδα της είπα να μείνει σε μένα. Αρνήθηκε και μου είπε πως θα τη σκότωνε η μητέρα της».

Η Olga Vradiy που ερευνά άγρια εγκλήματα ανέφερε ότι η 37χρονη είχε σοβαρά σημάδια γύρω από τους καρπούς της και μελανιές στο κεφάλι της. «Ψάχνουμε να βρούμε πώς έγιναν τα τραύματα».

Γείτονας των δύο γυναικών ανέφερε πως η μητέρα της Irina υποστήριζε πως η κόρη της είναι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά. «Δεν υπήρχαν χρήματα για απεξάρτηση και έτσι είχαν συμφωνήσει να τη δένει όταν είχε συμπτώματα στέρησης».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs