Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΑΔΕ διαψεύδει ότι έκοψε πρόστιμο σε ψαρά για τις πλαστικές σακούλες


Σε διάψευση των όσων δημοσιεύθηκαν για εμπλοκή ελεγκτών με ψαρά στη Σκόπελο, προχώρησε η ΑΑΔΕ....Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, καταλόγισαν σε ιδιοκτήτη καϊκιού πρόστιμο 500 ευρώ γιατί χρέωσε σακούλα σε πελάτη, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα οι πολίτες που είδαν το περιστατικό.

«Εμείς δεν είχαμε καν δικό μας συνεργείο στη Σκόπελο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος παράγοντας της ΑΑΔΕ.

Σύμφωνα με το skopelos-news.blogspot, ένας ηλικιωμένος Σκοπελίτης, πλησίασε το καϊκι του Κυρ Νικόλα του ψαρά και πήρε λίγες γόπες, πληρώνοντας 3 ευρώ.

Τότε, ελεγκτές της ΑΑΔΕ τον πλησίασαν και του ζήτησαν απόδειξη, στην οποία να φαίνεται ότι ο ψαράς του είχε χρεώσει και 4 λεπτά για την σακούλα, μέσα στην οποία του έβαλε τα ψάρια! Όταν ο πελάτης τους είπε ότι ο ψαράς δεν του είχε χρεώσει την πλαστική σακούλα, οι ελεγκτές ετοιμάστηκαν να του κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ!

Από την αναστάτωση που επικράτησε, έτρεξαν πολίτες από τα καφενεία για να δουν τι είχε συμβεί. 

Όταν κατάλαβαν, εξαγριώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά προς τους ελεγκτές, τους οποίους αποδοκίμασαν έντονα. Με την οργή του κόσμου να ξεχειλίζει, τελικά οι ελεγκτές δεν έκοψαν πρόστιμο στον ηλικιωμένο ψαρά και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs