Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Εδεσε το γιο της και τον έσερνε πίσω από το μηχανάκι [βίντεο]


Το παιδί της ήταν άτακτο και αποφάσισε να το τιμωρήσει μια μητέρα στη Κίνα. Με ποιον τρόπο; ...Έσφιξε τα χέρια του με σχοινί, το έδεσε στην πίσω πλευρά ενός σκούτερ και το έσυρε στο δρόμο στη νοτιοδυτική Κίνα.

Η μητέρα ισχυριζόταν πως ο γιος της ήταν πολύ άτακτος.

Ένας θεατής που είδε το τρομακτικό περιστατικό προσπάθησε να τη σταματήσει , αλλά τον έδιωξε η μητέρα του νεαρού λέγοντας μάλιστα, πως το κάνει αυτό εδώ και μέρες.

Σύμφωνα με το Youku, η μητέρα και ο γιος εντοπίστηκαν στους δρόμους του Ζαοτόνγκ, στην επαρχία Γιουνάν.

Το νεαρό αγόρι, του οποίου η ηλικία δεν έχει αποκαλυφθεί, διακρίνεται να βρίσκεται στο έδαφος με τα δύο του χέρια δεμένα με σκοινί στο πίσω μέρος ενός σκούτερ. Μάλιστα, ουρλιάζει καθώς σέρνεται στο έδαφος ενώ κινείται το σκούτερ.

Η μητέρα, λέει στο βίντεο, πως ο γιος της είναι πολύ άτακτος και πως του μαθαίνει πώς να φέρεται σωστά. Λέει δε, πως το κάνει τις τελευταίες δύο ή τρεις ημέρες.

Οι χρήστες του διαδικτύου επέκριναν την καταχρηστική συμπεριφορά της μητέρας προς το γιο της στο Weibo, έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter. «Αυτό είναι πολύ σκληρό. Μπορούμε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα επιμέλειας της μητέρας, δείχνοντας αυτό το βίντεο στην αστυνομία;» ρωτά κάποιος.