Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Οι αντι-αφροδιασιακές τροφές που πρέπει να αποφεύγετε!


Αφροδισιακά όπως τα στρείδια, το κρασί και ο σολομός είναι λίγο-πολύ γνωστά.

Όπως οι παραπάνω τροφές ξυπνούν ...
τα πάθη, αντίστοιχα κάποιες άλλες ρίχνουν κατακόρυφα τη λίμπιντο.
Δείτε ποιες είναι λοιπόν οι αντι-αφροδιασιακές τροφές και βγάλτε τις από το μενού σας πριν από ένα ραντεβού!


1. Φασόλια

Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, όμως είναι υπεύθυνα για το ενοχλητικό φούσκωμα και τα αέρια. Τα φασόλια περιέχουν δύσπεπτα σάκχαρα που φτάνουν στο έντερο και αποτελούν τροφή για τη μικροχλωρίδα του πεπτικού μας συστήματος. Η λειτουργία αυτή συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του γαστρεντερικού, ωστόσο η διαδικασία μεταβολισμού των σακχάρων στο στομάχι παράγει τα αέρια.


2. Μαύρη σοκολάτα

Το κακάο από το οποίο παράγεται περιέχει ξανθίνες. Τα πολύτιμα αυτά συστατικά κάνουν την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη σε κάθε άγγιγμα, κάτι που θεωρητικά ανεβάζει την ερωτική διάθεση. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως η μαύρη σοκολάτα έχει σε ορισμένες περιπτώσεις μια παράδοξη παρενέργεια, ιδιαίτερα για τις γυναίκες, και αυτή είναι η έντονη υπνηλία!


3. Τηγανητά

Τα ανθυγιεινά λιπαρά στα τηγανητά επηρεάζουν την ποιότητα του σπέρματος στον άνδρα. Επίσης, είναι επιβλαβή για την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα, άρα και στα... επίμαχα σημεία. Η κακή κυκλοφορία του αίματος αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για τη στυτική δυσλειτουργία αλλά και τις σεξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες.
Πηγή: Medical Daily

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο