Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη Ύποπτος Για Τον Φόνο Της Ομογενούς Iuliana Tudos Στο Λονδίνο


Στη σύλληψη ενός άντρα 31 ετών, που φέρεται να είναι ο δολοφόνος της 22χρονης Eλληνορωσίδας ...
Iuliana Tudos, προχώρησε την Πρωτοχρονιά η Μητροπολιτική Αστυνομία.




Μετά από τρεις ημέρες ερευνών η αστυνομία βρήκε το πτώμα της δίπλα σε ένα γηπεδάκι στην καρδιά του Πάρκου Φίνσμπουρι, και ταυτοποίησε ότι πρόκειται για την Iuliana, ελληνικής και ρωσικής καταγωγής.

Μετά τη διαπίστωση πως πέθανε από μαχαιριά που δέχτηκε στο στομάχι και τραύματα στο κεφάλι θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία. Οι συγγενείς της ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη και οι αρχές έδωσαν τα στοιχεία της στη δημοσιότητα.

Τελευταία φορά που είχαν δει την Iuliana Tudos, που φώναζαν και Julie, ήταν γύρω στις 8 το βράδυ στις 24 Δεκεμβρίου. Πήγαινε να πάρει λεωφορείο για το σπίτι της από το Camden. Πιστεύουν ότι μπορεί να έπεσε θύμα επίθεσης ενώ προσπάθησε να κόψει δρόμο για το σπίτι της.

Η νεαρή μπαργούμαν Iuliana Tudos είχε χωριστεί παραμονή Χριστουγέννων με τους φίλους της και γύριζε για λίγο σπίτι της. Θα τους συναντούσε ξανά λίγο αργότερα για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Είπε στους φίλους της πως θα έπαιρνε λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι στο Finsbury Park και θα τους συναντούσε ξανά αργότερα στο Enfield.

Ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Iuliana Tudos φέρεται να προσπάθησε να κόψει δρόμο μέσα από το Finsbury Park, στο βόρειο Λονδίνο, για να πάει σπίτι.

Εκεί ήταν που δέχτηκε και τη μοιραία επίθεση που της στοίχισε τη ζωή. Τη μαχαίρωσαν στο στομάχι και τη χτύπησαν στο κεφάλι.

Το πτώμα της βρέθηκε 3 μέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής της την παραμονή Χριστουγέννων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs