Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Κοπέλες έκαναν τατουάζ στα οπίσθια τους το λογότυπο της εταιρείας του Αυστραλού «βασιλιά των πάρτυ» (φωτό)


O μεγιστάνας του εμπορίου καπνού και γνωστός ως «Αυστραλός Χιου Χέφνερ» δέχτηκε έντονη κριτική διότι ...
ανάρτησε φωτογραφίες όπου φαίνονται κοπέλες να έχουν τατουάζ με το λογότυπο της εταιρείας του, στα οπίσθιά τους.




Ο «βασιλιάς των πάρτι», Τράβερς Μπεϊνόν, δέχτηκε επίθεση από τους επικριτές του για τη φωτογραφία, η οποία θεωρήθηκε από πολλούς ως «σεξιστικό δείγμα ιδιοκτησίας», αλλά ο πραγματικός λόγος για τα τατουάζ των συγκεκριμένων γυναικών, μόλις αποκαλύφθηκε.


Σε μια παράξενη επίδειξη της ευρηματικότητας του μάρκετινγκ, ο Candyman διοργάνωσε ένα διαγωνισμό όπου θα επιβράβευε τα πρώτα 40 άτομα που θα χτυπούσαν το τατουάζ, με δωρεάν πτήση για την Αυστραλία, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα από τα άγρια πάρτι του.

Κι όπως φαίνεται, δεκάδες θαυμαστές του δέχτηκαν αμέσως την πρόκληση του Μπεϊνόν , που ζητούσε από τους συμμετέχοντες να κάνουν τατουάζ το εμπορικό σήμα «Free Choice» με διαστάσεις 1,3 εκατοστά x 6,5 εκατ. οπουδήποτε στο σώμα τους.

Άνδρες και γυναίκες από την Ισπανία μέχρι και τη Σουηδία δε δίστασαν να το τολμήσουν και πέταξαν μέχρι το Μπρίσμπεϊν για το περίφημο Candy Shop Mansion Party.


Ένας άνδρας μάλιστα, από την Ινδία, έστειλε ακόμη και βίντεο την ώρα που «χτυπάει» το τατουάζ» με το γελοίο λογότυπο της εταιρείας, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κερδίσει τον ανταγωνισμό.

Ο 45χρονος βασιλιάς των πάρτι είναι κληρονόμος της λιανικής αυτοκρατορίας καπνού Free Choice. Ο Μπεϊνόν δέχθηκε έντονη κριτική μετά τη δημοσιοποίηση μιας φωτογραφία που τον δείχνει δίπλα σε δύο από τις γυμνές φίλες του, οι οποίες έφεραν το συγκεκριμένο τατουάζ στα οπίσθιά τους.


Η φωτογραφία δέχθηκε μικτή κριτική, με πολλούς να τονίζουν πως δημιουργεί την εικόνα ότι του ανήκουν οι γυναίκες. «Αυτοί οι τύποι είναι τόσο περίεργοι, έβαλε αυτά τα κορίτσια να χτυπήσουν τατουάζ της εταιρείας του σαν να του ανήκουν οι κοπέλες» σχολίασε κάποιος.


Αλλά ο Μπεϊνόν απάντησε στην επίθεση, ανεβάζοντας άλλη μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram με τον ίδιο να χαμογελά και τη λεζάντα: «Όταν με επικρίνουν... είμαι Free Choice».

Ο Candyman έχει προκαλέσει πολλές φορές και στο παρελθόν με τα περίφημα πάρτι του, τα πολυτελή αυτοκίνητα και τον Playboy τρόπο ζωής του. Όπως λέει ο ίδιος, μοιράζεται το κρεβάτι του με τουλάχιστον 4 γυναίκες κάθε βράδυ, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του, Τέσα Μπεϊνόν, την οποία γνώρισε στο πρώτο Candy Shop party το 2009. «Όταν έχει ένα κορίτσι, αυτό είναι ένα θέμα.


Όταν έχει πολλές, συμβαίνουν πολλά στο μυαλό μου» είχε δηλώσει στο περιοδικό Ocean Road. «Στο κρεβάτι, έχω κατά μέσο όρο τέσσερα κορίτσια. Συνήθως δεν κοιμάμαι πολύ. Νομίζω πως ανακαλύπτω μία νέα στάση κάθε εβδομάδα. Ο ύπνος δεν είναι για μένα. Το κρεβάτι είναι για να διεγείρω τα κορίτσια»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs