Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Γιατί η Ξένια και η Δαλάκα επιτέθηκαν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor


Oι Μαχητές στο Survivor 2 φαίνεται ότι πήραν τα πάνω τους και σημείωσαν μία ακόμη νίκη και μάλιστα με...
διαφορά. 10-5 το σκορ 
και για πρώτη φορά και εκείνοι πήραν το έπαθλο επικοινωνίας και ήρθαν σε επαφή με τα μηνύματα που τους έστειλαν θαυμαστές τους. Παράλληλα κέρδισαν και φακές που πήραν μαζί τους στην καλύβα. Λίγο πριν τον αγώνα γεύτηκαν και τα αβγά που είχαν καταφέρει να κερδίσουν την προηγούμενη μέρα.

Μετά την ήττα υπήρξε μία διένεξη στους Διάσημους. Η Kωνσταντίνα παραπονέθηκε ζητώντας να παίζει περισσότερες φορές, κάτι που η Κατερίνα και η Ξένια δεν έδειξαν να το ενστερνίζονται.

Το βράδυ ήρθε ένας ακόμη χαλαρός αγώνας κουίζ όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Ξένια και πήρε μαζί της τη Δαλάκα, την Φαρμάκη και την Χατζίδου για να απολαύσουν τα τιραμισού.


Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο αγώνισμα όπως και σε κάθε αγώνισμα του Survivor, να είναι πρόθυμη να μπει στο στίβο μάχης, όμως οι συμπαίκτριές της δεν παίρνουν και με τόσο καλό μάτι την προθυμία της, αφού για αυτές πάνω από όλα πρέπει να έρχεται το καλό της ομάδας.

Η Ξένια μετά την ήττα τους στον αγώνα, αναφέρθηκε στην κάμερα του Survivor για την έντονη θέληση της παρουσιάστριας να αγωνιστεί: «Σήμερα όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξουμε ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν, η Κωνσταντίνα συμφώνησε να παίξει στον πρώτο γύρο και μετά μόνο αν χρειαστεί. Ποιος είπε ότι δεν της δίνουμε ευκαιρία; Η Κωνσταντίνα μιλάει όποτε τη συμφέρει να μιλήσει. Αυτή έχει το πρόβλημα, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα και αν παρεξηγείται, παρεξηγείται μόνη της. Αν έχεις πρόβλημα κορίτσι μου, έλα και μίλα. Παιδιά θέλω να παίξω!».

Μάλιστα την ίδια άποψη φάνηκε να έχει και η Κατερίνα Δαλάκα: «Αν αλλάζουν τα πράγματα και νιώθει παρεξηγημένη, εγώ δεν μπορώ να φταίξω σε κάτι, απλά λέω τη γνώμη μου. Πρέπει να μάθει η Κωνσταντίνα και η κάθε Κωνσταντίνα ότι ό,τι γίνεται, γίνεται για την ομάδα. Μαζί κερδίζουμε, μαζί γελάμε, μαζί κοιμόμαστε, μαζί χάνουμε. Αυτή τη στιγμή την κρίσιμη που έχουμε χάσει δύο φορές πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ αλλιώς θα μας πάρει ο κατήφορος…».

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Πάντα λέω την άποψή μου απλά έχω μάθει να κάνω πίσω για το κοινό καλό και αν δεν είμαι σίγουρη ότι θα φέρω νίκη έχω μάθει για το κοινό καλό να κάνω πίσω».