Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Το ταξίδι με το αεροπλάνο στο Μεξικό φαίνεται πως «άναψε» το ζευγάρι


O άνδρας και η γυναίκα που έκαναν σeξ δεν έδειχναν να γνωρίζονται πριν την πτήση. ...Αυξάνονται όλο και περισσότερο τα περιστατικά με ζευγάρια που επιδίδονται σε σeξουαλικές πράξεις εν ώρα πτήσης και που καταγράφονται από ερασιτεχνικά βίντεο επιβατών.

Φαίνεται λοιπόν ότι ένα ταξίδι στο Μεξικό μπορεί να έχει και αφροδισιακές ιδιότητες. Μία χρήστης του Twitter δημοσίευσε το βίντεο που, όπως υποστηρίζει της έστειλαν οι γονείς, την ώρα του ταξιδιού τους προς το Μεξικό και δείχνει κάποιους συνεπιβάτες τους να κάνουν σeξ στην τελευταία σειρά των καθισμάτων.

«Οι γονείς μου έκαναν ένα ήσυχο ταξίδι μέχρι που μου έστειλαν αυτό το βίντεο», ανέφερε η Kiley Tully στο tweet με το βίντεο, το οποίο έχει εκατομμύρια προβολές. Οι γονείς της κοπέλας έχουν στρέψει την κάμερα του κινητού τους προς το ξαναμμένο «ζευγάρι» και κατέγραψαν τις περιπτύξεις τους αποτυπώνοντας ταυτόχρονα και τα βλέμματά τους που ήταν γεμάτα αμηχανία.

Όπως αναφέρει και η Daily Mail δεν έχει διευκρινιστεί πότε έγινε αυτό το… εpωτικό ταξίδι προς το Μεξικό. Το ακόμα πιο παράδοξο ωστόσο είναι ότι, όπως ανέφεραν οι γονείς της Tully, ο άνδρας και η γυναίκα που έκαναν σeξ δεν έδειχναν να γνωρίζονται πριν την πτήση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο