Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Φωτογραφία σοκ: Έφηβοι ποζάρουν, αφού «έλουσαν» με αλεύρι και αβγά ψυχικά ασθενή γυναίκα - Δύο 17χρονοι και δύο 15χρονοι συνελήφθησαν μετά την επίθεση


Οργή στο Σάφολκ της Βρετανίας προκάλεσε η θρασύδειλη επίθεση τεσσάρων εφήβων εναντίον...
μιας ψυχικά ασθενούς γυναίκας, την οποία τα αγόρια προσέγγισαν και «έλουσαν» με αλεύρι και αυγά, 




για να φωτογραφηθούν έπειτα χαμογελώντας μπροστά στο θύμα τους.

Η φωτογραφία που τράβηξε ένας φίλος των τεσσάρων ανήλικων τραμπούκων προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν αποφασισμένοι να μάθουν την ταυτότητα των αγοριών και να τα τιμωρήσουν με ανάλογο ή χειρότερο τρόπο.


Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, τα τέσσερα αγόρια (τα ονόματα των οποίων δεν ανακοινώθηκαν για ευνόητους λόγους) συνελήφθησαν μετά το περιστατικό και αφέθηκαν με εγγύηση. Ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι οποιαδήποτε τιμωρία του νόμου είναι... «πολύ λίγη» για την πράξη των τεσσάρων νέων.

Με βάση καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, η 40χρονη γυναίκα λίγο πριν την επίθεση καθόταν σε ένα παγκάκι στο πάρκο και μιλούσε μόνη της. Τα τέσσερα αγόρια, που ανήκουν σε μια συμμορία τραμπούκων που «τρομοκρατεί» τους κατοίκους της περιοχής, άρχισαν να κοροϊδεύουν τη γυναίκα, η οποία ενεπλάκη μαζί τους σε μια λογομαχία. Λίγο αργότερα, επέστρεψαν με αλεύρι και αβγά για να την «τιμωρήσουν», όπως κατέθεσαν μάρτυρες στην αστυνομία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs