Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Μπήκε στο σώμα της αδερφής του για να αποκαλύψει την αλήθεια για τον θάνατό του - Μια πολύ ανατριχιαστική ιστορία


Κάποιοι πιστεύουν στην μεταθανάτια ζωή και κάποιοι άλλοι όχι. Αν συνεχίσετε να διαβάζετε είναι βέβαια πως ...για μερικά δευτερόλεπτα θα το σκεφτείτε. Η Abigail Magtalas ισχυρίζεται ότι το σώμα της είχε καταλειφθεί από το πνεύμα του αδερφού της, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο στις Φιλιππίνες.

Η Abigail πιστεύει πως ο αδερφός της εισήλθε στο σώμα της ώστε να αποκαλύψει στους γονείς τους την αλήθεια για την δολοφονία του. Στο βίντεο, η Abigail φαίνεται πως δεν ελέγχει το σώμα της, κλαίει ανεξέλεγκτα και μοιάζει να «θυμάται» τις λεπτομέρειες των τελευταίων ωρών του αδερφού της.


«Με βασάνισαν, με χτύπησαν και με πυροβόλησαν επτά φορές. Ήταν γκανγκστερ. Ακούστε με, δολοφονήθηκα», λέει στο βίντεο. Η αστυνομία ισχυρίζεται ο ο αδερφός της Abigail είχε σχέσεις με μια συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και πέθανε όταν βρέθηκε ανάμεσα σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Όμως η Abigail θεωρεί πως έχει τις μνήμες του αδερφού της και «θυμάται» το μέρος των πυροβολισμών, αλλά και το μέρος όπου μετέφεραν όμηρο τον αδερφό της και τον σκότωσαν.

«Τους εκλιπαρούσα να μην με σκοτώσουν, Τους είπα μόνο να με βάλουν φυλακή. Με πυροβόλησαν στα πόδια και μου είπαν να τρέξω», συνέχισε η 16χρονη. Η μητέρα που προσπαθεί να την καλμάρει και να συγκρατήσει τα δάκρυά της λέει, «Συγνώμη δεν σε άκουσα. Έπρεπε να επιστρέψω σπίτι νωρίτερα εκείνη την ημέρα».

Σύμφωνα λοιπόν με το βίντεο, ο Marvin υποτίθεται ότι έπεσε θύμα απαγωγής στις 16 Μαρτίου από μέλη συμμορίας και μεταφέρθηκε στο Bypass Talavera του Nueva Ecija, όπου βασανίστηκε για τέσσερις ώρες. Ύστερα τον πυροβόλησαν και έπεσε νεκρός. Παράτησαν το άψυχό σώμα του σε μια κοντινή πόλη. Η κουνιάδα της Abigail που ήταν παρούσα όταν η 16χρονη ισχυρίζεται ότι το σώμα της καταλήφθηκε είπε, «Δεν λέμε ψέματα. Αγαπάει πολύ τον αδερφό της και δεν μπορεί να δεχθεί πως πέθανε. Επίσης, θέλει δικαιοσύνη για τον θάνατό του».

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για ψέμα, αυθυποβολή ή αλήθεια. Το σίγουρο είναι πως όλη αυτή η ιστορία, όπως και το βίντεο, είναι ανατριχιαστικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο