Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Φωτογραφία σοκ: Ποτάμι ο δρόμος στο νοσοκομείο «Σωτηρία»


Ένα στιγμιότυπο που σοκάρει απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η Μαρία Κοντού. ...Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε και στη σελίδα του Meteo, δείχνει τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας στην Αττική. 

Ο δρόμος έξω από το νοσοκομείο Σωτηρία έχει μετατραπεί σε ποτάμι και δύο πολίτες ουσιαστικά να κολυμπούν σε αυτό με τα νερά να φτάνουν στο ύψος του στήθους τους. 
Η ανάρτηση, που έγινε viral, προκάλεσε οργή και πληθώρα σχολίων, με ορισμένα εξ αυτών να κάνουν λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στην πρωτεύουσα εν έτη 2018. 


Στον Περισσό

Ανάλογες εικόνες καταγράφηκαν και στον Περισσό. Στην περιοχή κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. 

Εγκλωβίστηκαν 16 οδηγοί - 230 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Από την κακοκαιρία, που κατά τόπους ήταν έντονη, 16 οδηγοί παγιδεύτηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά περισσότερες από 230 κλήσεις για παροχή βοήθειας στην Αττική, ορισμένες εκ των οποίων για κοπές δένδρων, κυρίως στα Δυτικά Προάστια, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και τα βόρεια προάστια. 


Έκλεισαν σταθμοί του Μετρό

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό «Πανόρμου» και «Νομισματοκοπείο», λόγω συσσώρευσης υδάτων και στις δύο αποβάθρες και διακοπών ρεύματος αντίστοιχα. 


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο