Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Η Meghan Markle έχει μια μεγάλη απορία που αφορά το ντύσιμο στο παλάτι - Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στα πρωτόκολλα και τις παραδόσεις


Η Meghan Markle, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν καταλαβαίνει γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ προτιμά ...
να μην φορά παντελόνια και ζητά τακτικά από τον Πρίγκηπα Χάρι τη λογική πίσω από διάφορους βασιλικούς κανόνες.
Η Δούκισσα του Sussex αδυνατεί να κατανοήσει ορισμένους κανόνες στο βασιλικό νοικοκυριό, όπως το γεγονός ότι η βασίλισσα προτιμά τις γυναίκες με φορέματα ή φούστες και όχι κοστούμια παντελόνι και συχνά ζητάει τον Χάρι γιατί τα πράγματα πρέπει να γίνουν με κάποιο τρόπο, "ανέφερε το περιοδικό People, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή.


"Νομίζω ότι κατά καιρούς απογοητεύεται λίγο, αλλά αυτή είναι η νέα της ζωή και πρέπει να το αντιμετωπίσει", ανέφερε η πηγή.

Από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκηπα Χάρι, η Markle δρα ως πρεσβευτής της βασιλικής οικογένειας, κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις με τα μέλη της, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της βασίλισσας.

Το στυλ της έχει εξελιχθεί από τότε που προσχώρησε επίσημα στην βασιλική οικογένεια - επιλέγοντας να φορά πιο κλασικά και λιγότερο φανταχτερά σχέδια - αν και έχει διαφοροποιηθεί συχνά από την βασιλική παράδοση με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του παντελονιού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο