Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Αρπαξαν τσαντάκι με 7.000 ευρώ στην παραλία της Θεσσαλονίκης - Eίναι ένα από τα σημεία δράσης συμμοριών


Θύμα κλοπής έπεσε χθες το απόγευμα 55χρονος άντρας στην παραλία της Θεσσαλονίκης. ...
Ο άτυχος άντρας καθόταν σε παγκάκι της νέας παραλίας, στο ύψος του Ναού Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, την ώρα μιλούσε με μία περαστική ηλικιωμένη γυναίκα, άγνωστος τον πλησίασε από πίσω και πήρε το τσαντάκι ώμου που είχε ακουμπισμένο δίπλα του. Όταν το αντιλήφθηκε ο 55χρονος ήταν ήδη αργά. Κανείς δεν είδε το παραμικρό.

Το τσαντάκι περιείχε το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, διαβατήριο, ταυτότητα, ένα κινητό τηλέφωνο και πιστωτικές κάρτες. Το θύμα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και κατήγγειλε το περιστατικό, υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων. Δύο ώρες αργότερα το τσαντάκι βρέθηκε πεταμένο στο πάρκο του Ναού Αγ. Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν πάρει μόνο το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Ο 55χρονος είχε μαζί του το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, καθώς επρόκειτο τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα σημεία δράσης συμμοριών από το Μαρόκο και την Αλγερία. Νεαροί παραμονεύουν τα θύματά τους και χτυπούν όταν εκείνα περπατούν αμέριμνα ή απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το στέκι των συγκεκριμένων ατόμων είναι το πάρκο της νέας παραλίας στο ύψος των ομπρελών του Ζογγολόπουλου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs