Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ


Με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από το ...
πόστο του στη διοίκηση.
Κάτι που είχε αποφασίσει εδώ και καιρό. Οι λόγοι όπως τονίζεται είναι προσωπικοί και ο ίδιος εδώ και καιρό είχε αποστασιοποιηθεί από αποφάσεις εντός των τειχών της Ενωσης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, την οποία κατείχε από το καλοκαίρι του 2013, όταν και ξεκίνησε η συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Πέραν του ότι αποτελεί διαχρονικά μία από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στην 94χρονη ιστορία της ομάδας μας, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής με τρεις διαφορετικές ιδιότητες, αυτή του ποδοσφαιριστή, του προπονητή αλλά και του εκτελεστικού διευθυντή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπήρξε καθοριστικός παράγοντας της αναγέννησης του συλλόγου και εκ των εμπνευστών του πενταετούς πρότζεκτ, το οποίο έφερε και πάλι την ΑΕΚ από την Γ’ Εθνική στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σέβεται απόλυτα την απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Θα αποτελεί, άλλωστε, για πάντα από τα πλέον επίτιμα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Ντούσκο, σε ευχαριστούμε για όλα!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs