Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Οι πιο απίθανες μεταμορφώσεις σπιτιών


Οι αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού και οι ανακαινίσεις απαιτούν κόπο, χρόνο και χρήματα, αλλά ...
συνήθως το αποτέλεσμα είναι όμορφο και κάποιες φορές εντυπωσιακό. 




Αυτό σκέφτηκαν και οι παρακάτω άνθρωποι και αποφάσισαν να μετατρέψουν τα σπίτια τους και να κάνουν αλλαγές ή ακόμα και να φτιάξουν το δικό τους μπαρ!

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις… 


Ο άνθρωπος που «έχτισε» μέσα στο σπίτι του ένα ενυδρείο



Σε όλους αρέσουν λίγο-πολύ τα ψάρια, αλλά στο συγκεκριμένο άνθρωπο λίγο περισσότερο αφού κατέστρεψε σχεδόν το σπίτι του για να εγκαταστήσει ένα ενυδρείο 5.000 λίτρων, ακριβώς στη μέση αυτού! Ένας αρχιτέκτονας τον προειδοποίησε ότι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, ακόμη και αυτό να καταρρεύσει, αλλά ο άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε και μάλιστα το ενυδρείο που έφτιαξε ήταν τόσο μεγάλο ώστε κάποιος μπορούσε ακόμη και να κολυμπήσει μέσα σε αυτό. Το κόστος αρχικά ήταν 75.000 δολάρια, αλλά στη συνέχεια με όλο τον εξοπλισμό έφτασε τα 200.000 δολάρια! Σήμερα φιλοξενεί 120 ψάρια.

Το ζευγάρι που μεταμόρφωσε το σπίτι του σε αεροπλάνο



Ο Steve και η Vicky Everson ανέβασαν το γάμο τους σε άλλα «ύψη» αφού δαπάνησαν 60.000 δολάρια για να μετατρέψουν το μικρό σπίτι τους σε ένα αεροπλάνο. Το ζευγάρι μεταμόρφωσε τη μονοκατοικία τους στην Αγγλία σε ένα αντίγραφο… ενός Boeing 737. Το έργο ξεκίνησε το 2009 όταν έφτιαξαν έναν προσομοιωτή πτήσης σε ένα δωμάτιο του προηγούμενου σπιτιού τους τον οποίο μετέφεραν και στο επόμενο κάνοντας διάφορες προσθήκες. Ήταν τόσο μεγάλος βέβαια που έπιανε από τη μία άκρη του σπιτιού στην άλλη. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι είναι λίγο εκκεντρικό, αλλά ευτυχισμένο.

Οι γείτονες που έφτιαξαν μία παμπ ανάμεσα στα σπίτια τους


Δύο γειτονικά ζευγάρια έφτιαξαν μια πραγματικά δική τους, αποκλειστική παμπ που πάντα βρίσκουν χώρο για να κάτσουν. Ο Kelvin και η Samantha Mayes ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Robert και Helen Sheldon και έφτιαξαν ένα μικρό μπαράκι ανάμεσα στα σπίτια τους που τους κόστισε πολύ λίγα χρήματα. Το ονόμασαν Outback Pub επειδή είναι «έξω και πίσω» και τώρα δεν χρειάζεται να πάνε μακριά για να απολαύσουν ένα ποτό και να τα πούνε. Για να το φτιάξουν χρησιμοποίησαν κυρίως φθηνά πράγματα που αγόρασαν από το e-Bay.


Ο άνθρωπος που μετέτρεψε το σπίτι του στον «παράδεισο» των αιλουροειδών


Ένας άνδρας με 18 γάτες αποφάσισε να μετατρέψει το σπίτι του σε έναν «παράδεισο» για τα αιλουροειδή προσθέτοντας σε αυτό πολύχρωμες ράμπες, διαδρόμους και σήραγγες για να παίζουν τα ζώα του. Ο άνδρας του οποίου το σπίτι βρίσκεται στην Καλιφόρνια χρειάστηκε 35.000 δολάρια για την ανακαίνιση. Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιούργησε ένα νέο σύστημα εξαερισμού για να εξασφαλιστεί ότι ο αέρας καθαρίζεται για τόσα πολλά ζώα.


Το ζευγάρι που διακοσμεί το σπίτι του με βάση τους Simpsons


Το ζευγάρι από το Κάλγκαρι μετέτρεψε την κουζίνα του σε ένα πιστό αντίγραφο της κουζίνας των Simpsons. Μωβ με πορτοκαλί ντουλάπια και πάτωμα με χρωματιστά τετράγωνα συνθέτουν την κουζίνα των φανατικών με τους Simpsons! Το καρώ πάτωμα είναι αυτό που τους κόστισε περισσότερο, αλλά δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα αφού το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλανε. Μάλιστα η γυναίκα έραψε μόνη της τις κουρτίνες της κουζίνας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs