Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Πατέρας κυνήγησε άνδρα που έβγαζε άσεμνες φωτογραφίες της κόρης του - Δείτε το εξωφρενικό video


Ένας πατέρας στην Καλιφόρνια σταμάτησε έναν άνδρα, ο οποίος ακολουθούσε τη 15χρονη κόρη του σε ένα πολυκατάστημα και έπαιρνε φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της, σύμφωνα με την αστυνομία και το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης.

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι ο 29χρονος Jorge Ibarra Jr., εντοπίστηκε να τραβάει με ύπουλο τρόπο φωτογραφίες από γυναίκες που φορούσαν φούστες στο πολυκατάστημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το υλικό από τις κάμερες δημοσιεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δείχνει τον 29χρονο σε μία περίπτωση να πλησιάζει δύο νεαρές γυναίκες πριν να σκύψει και να βγάλει προφανώς φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας σε κάποιο σημείο φαίνεται να γονατίζει μπροστά σε μία βιτρίνα του καταστήματος προσπαθώντας να φωτογραφήσει μια έφηβη και μία άλλη κοπέλα οι οποίες στέκονταν στο ταμείο, πριν ο πατέρας της έφηβης κλωτσήσει ξαφνικά το τηλέφωνό του από τα χέρια του και τον σπρώξει στο έδαφος.

Ο Ibarra κατάφερε να ξεφύγει, όχι όμως πριν ο Ismael Duarte τον φωτογραφήσει στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος.

«Είμαι πολύ εκνευρισμένος γιατί δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα από αυτά που έκανα» δήλωσε ο πατέρας. «Αν δεις το μήνυμα, να ξέρεις ότι έχεις μπλέξει με τη λάθος οικογένεια».

Ο Ismael Duarte ανέφερε ότι κυνήγησε τον Ibarra έξω από το κατάστημα, βάζοντάς του τρικλοποδιές. «Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι φωτογράφιζε την κόρη μου και το άλλο κορίτσι χωρίς αυτές να το ξέρουν» δήλωσε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs