Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

«Τρύπα» 1 δισ. δολ. στον κύκλο εργασιών της Folli Follie και 290 εκατ. στο ταμείο - «Mαϊμού» οι ισολογισμοί


«Τρύπα» ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στον κύκλο εργασιών της Folli Follie Group στην Ασία και 290 εκατομμυρίων δολαρίων στα...
ταμειακά διαθέσιμα αποκαλύπτουν τα στοιχεία που συγκέντρωσε για την εταιρεία η Alvarez & Marsal.




Σύμφωνα με την έκθεση της εταιρείας Alvarez & Marsal που διεξήγαγε έρευνα για τη χρήση του 2017 που τιτλοφορείται «Preliminary Restatement Findings with respect to the FF ASIA GROUP consolidated financial statements for fiscal year 2017 η εικόνα που προκύπτει για τις οικονομικές καταστάσεις είναι μαγική. 

Ωστόσο τα παραδοθέντα οικονομικά στοιχεία της Α&Μ δεν είναι οριστικά και αποτελούν το ενδιάμεσο στάδιο για τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του ομίλου.


Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η Folli Follie Group είναι ουσιαστικά ένας όμιλος πολύ μικρότερου μεγέθους από αυτόν που παρουσιάζονταν στις οικονομικές του καταστάσεις, περιλαμβάνονται στην έκθεση της Alvarez & Marshall για τη δραστηριότητα του ομίλου στην Ασία.


Συνοπτικά τα στοιχεία για τη Folli Follie δείχνουν τα εξής: 

Τα έσοδα είναι 116,847 εκατ. δολάρια από 1,112 δισ. δολάρια που ανακοίνωνε η εταιρεία.

Τα καθαρά αποτελέσματα είναι ζημιές 44,702 εκατ. δολάρια από κέρδη 316,444 εκατ. δολάρια που ισχυριζόταν η Folli Follie.

Τα αποθέματα είναι μόλις 33,873 εκατ. δολάρια από 581,681 εκατ. δολάρια που εμφάνιζε η εταιρεία και φυσικά τα τραπεζικά διαθέσιμα φτάνουν στα μόλις 6,4 εκατ. δολάρια από 296,771 εκατ. δολάρια που είχε ανακοινώσει η εταιρεία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs