Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Πλούσιες κυρίες στο Λονδίνο πληρώνουν για ιδιωτικά μαθήματα σeξ!


Αν έχεις σeξουαλική αυτοπεποίθηση και είσαι σε θέση να μπορείς να αποπλανείς ερωτικά τον σύντροφό σου, τότε....
μειώνονται και οι πιθανότητες να σε απατήσει.




Σε αυτή τη βάση στηρίζεται και το σκεπτικό των ερωτικών μαθημάτων που παρακολουθούν στο ιδιωτικό κλάμπ Parfum de Femmes στο Λονδίνο τα θηλυκά μέλη του. Κάθε μήνα συναντιούνται οι επιτυχημένες και πλούσιες γυναίκες, 30 ως 50 ετών προκειμένου μέσω των ομαδικών μαθημάτων να ενισχύσουν τη σeξουαλική τους αυτοπεποίθηση. Ιδρύτρια του Parfum de Femmes είναι η εντυπωσιακή και σeξι Delphine Long από τη Γαλλία, η οποία, μετά τον γάμο της και την γέννηση των παιδιών της άρχισε να αντιμετωπίζει και η ίδια σeξουαλική κρίση.

Η πρώην τραπεζικός υπάλληλος κατάλαβε γρήγορα ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να ξαναβρεί την χαμένη της σeξουαλικότητα και άρχισε να οργανώνει βραδινά σουαρέ με γυναίκες που επίσης είχαν την ανάγκη να ανανεώσουν τον ερωτισμό τους και σύντομα έγινε η ιδιοκτήτρια ενός σχολείου αποπλάνησης.

Κάθε μήνα οι μαθήτριες της, πληρώνουν 25 ευρώ και μαθαίνουν κάτι καινούργιο και γυρνάνε σπίτι έτοιμες να αποπλανήσουν τους συζύγους τους. Τα μαθήματα, περιλαμβάνουν από ταντρικό μασάζ μέχρι στριπτίζ και μικρά μυστικά και τρόπους συμπεριφοράς που θα κάνουν τους συζύγους τους να τις κυνηγάνε. Στο τέλος κάθε συνάντησης έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μικροσκοπικά εσώρουχα και σeξι προϊόντα για το σπίτι τα οποία φέρνει η ίδια η Delphine Long από την Γαλλία για τις Αγγλίδες φίλες της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs