Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Πιτ Μπουλ έπιασε με τα σαγόνια του το κεφάλι 8χρονης και το δάγκωνε - Σκληρές εικόνες


Οι εικόνες που ακολουθούν παγώνουν το αίμα. Η 8χρονη Χατιτσέ Αιτογκτσού περίμενε στη στάση το σχολικό της. ...
Στην πλάτη της είχε τη σχολική τσάντα. 
Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζονται δυο σκυλιά και το ένα που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πιτ μπουλ άρχισε να κυνηγάει το κοριτσάκι.

Το έφτασε στη μέση του δρόμου, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει. Έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από το κεφάλι του μικρού παιδιού και όλο και δάγκωνε.


Από τις κραυγές της μικρής η μητέρα της Σινέμ 26 ετών, κατέβηκε από το σπίτι και με κάθε μέσο προσπάθησε να απεγκλωβίσει τη μικρή. Αλλά δεν τα κατάφερε. Το σκυλί, όλο και δάγκωνε περισσότερο.

Περαστικοί έσπευσαν σε βοήθεια του κοριτσιού και άρχισαν να χτυπάνε το σκύλο ο οποίος όμως δεν άνοιγε το στόμα του. Τα σαγόνια του είχαν «κλειδώσει» γύρω από το κεφάλι της Χατιτσέ.


Ένας ηλικιωμένος καταφθάνει και προσπαθεί και εκείνος να βοηθήσει. Δεν τα καταφέρνει. Φεύγει και επιστρέφει με ένα τεράστιο ξύλο. Στο μεταξύ είχαν έρθει και άλλοι περαστικοί. Τελικά η μικρή κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τα σαγόνια του σκύλου, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο μετέφερε τη μικρή και τη μάνα της η οποία είχε και εκείνη σημάδια από την επίθεση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αχί Εβράν. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έλειπε από το δέρμα του κεφαλιού της ένα μεγάλο κομμάτι αλλά η υγεία της δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο