Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Δολοφονήθηκε Ελληνίδα στην Ολλανδία - Κρατείται ο Έλληνας σύντροφός της


Σύμφωνα με το kozanilife, η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης, ενώ τα τελευταία χρόνια...
, ζούσε και εργαζόταν σε πόλη της Ολλανδίας. 
Τα Ολλανδικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για ένα έγκλημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα με τον σύντροφό της, επίσης ελληνικής καταγωγής.

Ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της 47χρονης γυναίκας. Οι Ολλανδικές αρχές συνέλαβαν τον άντρα από την πρώτη στιγμή, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.


Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν σοκαρισμένοι με την τραγική είδηση, αφού γνώριζαν το ζευγάρι. Σημαντική μαρτυρία για το τραγικό συμβάν αποτελεί η μαρτυρία γείτονα, που δήλωσε στα Ολλανδικά ΜΜΕ ότι λίγο πριν το συμβάν, είχε ακούσει φασαρία από το διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι, ενώ άλλοι γείτονες απευθύνθηκαν στο Δημαρχείο της πόλης για το συμβάν.

Εκτεταμένη έρευνα για τις συνθήκες του εγκλήματος διεξάγουν οι Ολλανδικές Αρχές στον τόπο που συνέβη το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σύντροφός της άτυχης γυναίκας έχει καταγωγή από τη Θεσσαλία.


Οι αρχές της Ολλανδίας ειδοποίησαν τους οικείους της 47χρονης από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης και τις επόμενες ώρες, αναμένεται να φτάσουν στην περιοχή. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs