Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Γύρισε σπίτι από την δουλειά και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε - Ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη


Ένας 28χρονος Βρετανός περιγράφει στη Sun την τραυματική εμπειρία που βίωσε όταν ...
επιστρέφοντας σπίτι «έπιασε στα πράσα» τη μητέρα του με την φιλενάδα του να εpωτοτροπούν.
«Είμαι απογοητευμένος και σοκαρισμένος. Είμαι 28 όπως και η κοπέλα μου. Η μητέρα μου είναι κοντά στα 60. Μετακομίσαμε για λίγο στο σπίτι των γονιών μου μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι που αγοράσαμε. Δεν είναι εύκολο γιατί ο γάμος των γονιών μου δεν είναι ευτυχισμένος.

Εργάζομαι στα logistics. Εκείνη τη μέρα ολοκληρώσαμε μια μεγάλη δουλειά και το αφεντικό μας άφησε να φύγουμε νωρίτερα. Μόλις μπήκα σπίτι άκουσα θορύβους από τον πάνω όροφο και έτσι ανέβηκα αθόρυβα για να δω τι συμβαίνει.

Άνοιξα την πόρτα στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου και είδα την κοπέλα μου να κάνει έρωτα με τη μητέρα μου. Έδειχναν ντροπιασμένες και οι δύο, πήδηξαν από το κρεβάτι και κάλυψαν τα σώματά τους. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα της άρεσε η μητέρα μου καθώς τα τελευταία χρόνια είχε πάρει αρκετά κιλά.

Σοκαρίστηκα τόσο πολύ από αυτό που είδα που βγήκα έξω και πήγα στην παμπ που ήξερα ότι θα βρω κάποιους φίλους μου. Με κοίταξαν κάπως περίεργα και με ρώτησαν αν ήμουν καλά, αλλά δεν μπόρεσα να τους πω την αλήθεια.

Όταν επέστρεψα σπίτι είπα στην κοπέλα μου πως έπρεπε να συζητήσουμε. Είχαμε μια ήρεμη και μακρά κουβέντα. Τη ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε πως είναι αμφιφυλόφιλη. Με παρακάλεσε να μην πω τίποτα στον πατέρα μου. Είναι αλήθεια πως κάτι τέτοιο θα έβαζε τέλος στο γάμο τους (των γονιών μου). Είπε ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά, αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να την εμπιστευτώ.

Πέρα από οτιδήποτε άλλο δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα με τις δυο τους στο κρεβάτι. Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από την πλάτη μου. Η ερωτική μας ζωή έχει σταματήσει πλήρως και δεν μπορώ να κοιτάξω τη μητέρα μου στο πρόσωπο. Ανυπομονώ να μετακομίσουμε...».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο