Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Δωδεκάχρονες μαθήτριες στην υπηρεσία του Σατανά – Έκαναν τελετές μαύρης μαγείας και ήθελαν να σφάξουν συμμαθητές τους


Μια σοκαριστική ιστορία αποκαλύφθηκε σε σχολείο της Φλόριδα των ΗΠΑ στο σχολείο της μικρής πόλης ...
Μπάρτοου. 




Δυο μαθήτριες 11 και 12 χρονών νόμιζαν ότι είναι μάγισσες και βρίσκονται στην υπηρεσία του Σατανά και σχεδίαζαν να σφάξουν συμμαθητές τους, να πιουν το αίμα τους και στη συνέχεια να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο μαθήτριες είχαν στις τσάντες τους μεγάλα μαχαίρια και πήγαν με αυτά στο σχολείο. Θα παρέσυραν στις τουαλέτες κάποιους συμμαθητές τους, θα τους έκοβαν το λαιμό, θα έτρωγαν τις σάρκες τους και θα έπιναν το αίμα τους. Στη συνέχεια η μια θα μαχαίρωνε την άλλη για να αυτοκτονήσουν.


Για κακή τους τύχη όμως ο επιστάτης του σχολείου ανακάλυψε τα μαχαίρια και ενημέρωσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους τα δυο κορίτσια είπαν ότι είναι μάγισσες στην υπηρεσία του Σατανά και είχαν σκοπό να δολοφονήσουν μέχρι και 15 συμμαθητές τους.

Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο πρώτου βαθμού και κατοχή όπλων στο σχολείο. Οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν θα αντιμετωπισθούν ως ανήλικες. Μετά την σύλληψή τους οι μαθήτριες οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης ανηλίκων

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs