Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Πόσα έδωσε η ΕΡΤ για να κρατήσει την Formula 1;


Αλλαγή σκηνικού έχουμε σε ότι αφορά στην κάλυψη του μαγικού κόσμου της Formula 1 στην Ελλάδα. ...Με την ΕΡΤ να ανανεώνει τα δικαιώματα προβολής για τρία ακόμα χρόνια, εξασφαλίζοντας όμως έναντι… προκλητικού αντιτίμου την αποκλειστική προβολή όλου του «πακέτου».

Έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως πλέον ΦΠΑ (!), η δημόσια τηλεόραση θα προβάλει την περίοδο 2019-2021 τα ελεύθερα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες δοκιμές και όλους τους αγώνες από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν στη διαύγεια που αναφέρει αναλυτικά τα πρακτικά της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ (διαβάστε τα αναλυτικά πατώντας εδώ) και μένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει επισημοποίηση.

Αυτό σημαίνει πως η Cosmote TV που είχε το πλήρες πακέτο προβολής του σπορ από το 2011 μένει εκτός χορού ενώ τονίζεται πως η Formula 1 διατηρεί το δικαίωμα αναμετάδοσης των αγώνων μέσω της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας που ακούει στο όνομα F1 TV. Ωστόσο με τον περιορισμό αυτή να πραγματοποιείται «…σε αλλοδαπή γλώσσα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs