Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

17χρονη πουλήθηκε στο Facebook για 500 αγελάδες, 3 αυτοκίνητα και 10.000 δολάρια (Photos)


Οι γονείς της λογικά θα είναι υπερήφανοι, μια και η πανύψηλη κόρη τους, δημοπρατήθηκε στο Facebook και...
τα ανταλλάγματα για την 17χρονη είναι τέτοια που την καθιστούν ως την «πιο ακριβή νύφη στο Νότιο Σουδάν»!




Μία φωτογραφία της νεαρής από το Ίστερν Λέικς αναρτήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 25 Οκτωβρίου, με την υποσημείωση πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη ή έστω να δώσουν τα καλύτερα ανταλλάγματα για την καρδιά του άτυχου κοριτσιού.

Πέντε άντρες «κονταροχτυπήθηκαν» και τελικά ένας πλούσιος επιχειρηματίας μέσης ηλικίας πέτυχε το «deal» με την οικογένεια, θυσιάζοντας τρία πολυτελή αυτοκίνητα, 500 αγελάδες αλλά και 10.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το Reuters, ο αγοραστής παντρεύτηκε στις 3 Νοεμβρίου την δυστυχισμένη νεαρή που όπως αποτυπώνεται κι από τις φωτογραφίες μόνο χαρούμενη δεν έδειχνε τη μέρα που για τις περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως είναι απ’ τις ωραιότερες της ζωής τους.



Το ότι ένα κορίτσι μπορεί να πωληθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… είναι απίστευτο», ανέφερε ο George Otim, επικεφαλής σχεδίου για την διεθνοποίηση του Νότιου Σουδάν.

Το Reuters μίλησε με εκπρόσωπο Τύπου του Facebook, ο οποίος διαβεβαίωσε πως η ανάρτηση διεγράφη αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή. «Κάθε είδους εμπόριο ανθρώπων είτε σε μορφή αναρτήσεων, είτε σελίδων, είτε διαφημίσεων, είτε ομάδων που συντονίζουν τέτοιες δραστηριότητες δεν επιτρέπονται στο Facebook», ανέφερε ο εκπρόσωπος.



Όσον αφορά την τύχη της πιο ακριβής νύφης του Σουδάν; Αγνοείται αφού όπως ενημέρωσε ο Taban Abel, (υπουργός της τοπικής κυβέρνησης του Ίστερν Λέικς), δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την κατάστασή της, παρά μόνο υποθέσεις ότι βρίσκεται στην πρωτεύουσα

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs