Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Συνελήφθη 36χρονος Σκοπιανός για τις φθορές στις πυραμίδες στα σύνορα με την Ελλάδα - Ομολόγησε πως ευθύνεται για την καταστροφή 105 συνοριακών πυραμίδων


Ένας 36χρονος Σκοπιανός ομολόγησε πως ευθύνεται για την καταστροφή 105 συνοριακών πυραμίδων, στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων στο ...
ύψος των χωριών Μεσόκαμπος - Αχλάδα 




του δήμου Φλώρινας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, ο δράστης είναι κάτοικος του μικρού χωριού Germijan, που απέχει μόλις 3 χιλ απο τη μεθοριακή γραμμή με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 23/11/2018 μεταξύ 14:00 – 20:00 και ο 36χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του όταν κλήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, οι λόγοι που τον οδήγησαν να καταστρέψει τα συνοριακά ορόσημα σε μήκος 12 χλμ και εάν σχετίζεται με εθνικιστικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις.

Ο δράστης φέρεται να προσέγγισε τα σύνορα μέσα από χωράφια της περιοχής με αγροτικό μηχάνημα, με το οποίο “εκθεμελίωσε” τις 105 πυραμίδες που οριοθετούν τη συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο Εισαγγελέας Μοναστηρίου έχει ασκήσει δίωξη κατά του 36χρονου, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί και οι ελληνικές Αρχές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs