Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

AGENDA 21 - Καιρός να μάθεις την αλήθεια!


Μία πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση σχετικά με την κλιματική αλλαγή, άλλωστε όλες οι απόψεις ...
πρέπει να θεωρούνται πληροφορία και να γίνονται γνωστές:





Στο διάστημα 3-14 Ιουνίου 1992, 178 αρχηγοί κρατών απ’όλο τον κόσμο υπέγραψαν στο Ρίο ντε Τζανέϊρο της Βραζιλίας ένα “μνημόνιο”-θα λέγαμε σήμερα-συνεργασίας. Το μνημόνιο αυτό φέρει την ονομασία ΑGENDA 21 ή κωδικοποιημένα Α-21.


Η ΑGENDA 21 διαπραγματεύεται παγκόσμιες δράσεις και λύσεις απέναντι σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα.Ποιό είναι αυτό; Μα,ποιό άλλο απο το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την προβλεπόμενη κλιματική αλλαγή ώς απόρροια της ανθρωπογενούς δραστηριότητας πάνω στον πλανήτη.Για να τεκμηριώσουν,μάλιστα,και επιστημονικά τις προβλέψεις τους,προχώρησαν στην ίδρυση της IPCC-Intergonvernmental Panel on climate change.


Ας δούμε,όμως,ένα απο τα πολλά παραδείγματα που αντικρούουν τις εφιαλτικές προβλέψεις της ΙCPP και της ΑGENDA 21 περί καταστροφής του κλιματικού συστήματος λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων. Η παρακάτω εικόνα είναι ένα τριπλό διάγραμμα του χρόνου(σε kiloyears δηλαδή κάθε εμφανιζόμενη τιμή είναι το 1/1000 της πραγματικής) στον οριζόντιο άξονα και της συγκέντρωσης μεθανίου CH4, διοξειδίου του άνθρακα CO2 καθώς και της μέσης θερμοκρασίας στην περιοχή της Ανταρκτικής στον κάθετο.

Παρατηρούμε,ότι 400.000 χρόνια πρίν(τιμή 400 του χρονικού άξονα) έως και σήμερα(το έτος 0 απεικονίζει το σήμερα),εξελίσσεται μια σχεδόν συμφασική(με τον ίδιο ρυθμό) περιοδικότητα της θερμοκρασίας και του διοξειδίου που φθάνει τοπικά σε μέγιστες τιμές μεγαλύτερες και απο τις σημερινές). Τότε,όμως δεν υπήρχε βιομηχανία.

Συνεπώς, η κλιματική αλλαγή είναι ένα ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ με περίοδο εκατοντάδων χιλιάδων ετών και οφείλεται αποκλειστικά στην εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία(insolation),τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στον ήλιο(κηλίδες), και την ουράνια γεωμετρία Γής-Ήλιου.Πρώτος το παρατήρησε ο αστρονόμος και μαθηματικός Milankovitch .
Αντίθετα, οι διεθνείς οργανισμοί τα ρίχνουν όλα στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Ας δούμε σε τί ποσοστό ευθύνεται πραγματικά ο άνθρωπος.


Στο παραπάνω σχήμα, βλέπουμε το ισοζύγιο ακτινοβολιών.Δίπλα στον Ήλιο αναγράφεται η τιμή 342 Watt/m2.Τόση είναι η εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία.Αριστερά απο τον Ήλιο αναγράφεται η τιμή της ανακλώμενης ηλιακής ακτινοβολίας, 107 Watt/m2. Αφαιρώντας τις δύο τιμές παίρνουμε 235 Watt/m2. Τόση είναι η διαχειριζόμενη απο το οικοσύστημα ηλιακή ακτινοβολία. Δεξιότερα βλέπουμε οτι 235 Watt/m2 επανεκπέμπονται πίσω απο τη Γή πρός το διάστημα με τη μορφή υπέρυρθρης ακτινοβολίας ισορροπώντας έτσι το σύστημα.


Στην διπλανή φωτογραφία αναπαριστάται το κλάσμα της ακτινοβολίας, που μέσω των προϊόντων του ανθρωπογενούς φαινομένου του θερμοκηπίου,επιβαρύνει το φυσικό ισοζύγιο. Αθροίζοντας,βγάζουμε περίπου 2,5-3 Watt/m2.Κατα τόσο αυξάνεται η ηλιακή ακτινοβολία λόγω εναπόθεσης στην ατμόσφαιρα ανθρωπογενών αερίων του θερμοκηπίου.Δηλαδή, στο σύνολο των 235 Watt/m2 ο άνθρωπος επιβαρύνει κατα 2,5 Watt/m2. Ποσοστό της τάξης του 1%!!!


Τί συμβαίνει λοιπόν; Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο;

Όπως και νά’χει, το οικολογικό σχέδιο της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στηρίζεται απ’όλα τα κόμματα και προωθείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι, πέρα απο την πράσινη υπερφορολόγηση(αλήθεια,ο φόρος μειώνει το CO2;), σχεδιάζεται και σταδιακή συγκέντρωση των ανθρώπων σε περιορισμένο χώρο όπου πιά δεν θα μπορούν να βλάψουν το περιβάλλον.

Αν νομίζετε οτι πρόκειται για συνωμοσία ας δούμε την παρακάτω φωτογραφία για την Αμερική απο την local agenda 21.


Τα πυκνά μαύρα είναι εκεί που θα ζούν στοιβαγμένοι οι άνθρωποι. Το υπόλοιπο κόκκινο και κίτρινο θα είναι LITTLE OR ΝO HUMAN USE(περιορισμένη έως καθόλου ανθρώπινη δραστηριότητα). Έτσι, ήδη έχουμε αρχίσει να ακούμε για ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, που ενδεχομένως να φτάσουν και το ένα δισεκατομύρριο,εγκαταλέιποντας πόλεις της υπαίθρου για να ζήσουν στις πόλεις συγκέντρωσης οι οποίες θα είναι πράσινες και οικολογικές μέσω των ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.Για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέπονται μόνο τα ποδήλατα.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιωτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον. Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων.

Και φυσικά, προϋπόθεση για όλα αυτά είναι ο άνθρωπος να είναι πλήρως ελεγχόμενος για το τι κάνει, τι καταναλώνει, πώς ζεί. Έλεγχος αυστηρός που ίσως ξεπερνά τις δημοκρατικές ελευθερίες, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs