Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Η νότια Αυστραλία έγινε... Μύκονος -Ανοιξε το πρώτο πολυτελές beach bar που θυμίζει Ελλάδα [εικόνες]


Το πρώτο μεγάλο beach club άνοιξε στη νότια Αυστραλία και θυμίζει κάτι από Μύκονο.
Πρόκειται για το...
κλαμπ «Τhe Moseley», 

το οποίο άνοιξε για δεύτερη χρονιά το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά από 5 χρόνια σχεδιασμού και έργων.

Το beach κλαμπ έχει χωρητικότητα 350 ατόμων και έχει γίνει το πιο hot στέκι στην παραλία Glenelg της νότιας Αυστραλίας.

Κι αυτό γιατί όσοι το επισκέπτονται νομίζουν πως βρίσκονται στη Μύκονο.
Μπλε και λευκές μαξιλάρες, λευκές ξαπλώστρες παντού, δεκάδες σαμπάνιες Μoet ως ντεκόρ και καλλονές με μαγιό να χορεύουν και να χαίρονται τη θάλασσα είναι μερικοί από τους λόγους που το beach bar θυμίζει λίγο τα διάσημα κλαμπ στο Νησί των Ανέμων.Βέβαια, ακόμη ένας λόγος που το «The Moseley» θυμίζει κάτι από Μύκονο είναι ο... τιμοκατάλογός του.

Σύμφωνα με το theaureview.com, για ένα σετ από ξαπλώστρες οι τιμές ξεκινούν από τα 100 δολάρια, ενώ για να βρει κανείς θέση εκεί θα πρέπει να κάνει κράτηση.Μάλιστα, οι τιμές αλλάζουν ανάλογα με την ώρα κράτησης, καθώς όποιος θελήσει να μείνει και να δει το ηλιοβασίλεμα θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω. Η τιμή ανεβαίνει κι άλλο για όσους θελήσουν επίσης να πιουν ή να τσιμπήσουν κάτι από το μενού.Το αυστραλιανό κλαμπ έχει γίνει τόσο διάσημο επειδή πρόκειται για το πρώτο club στην άμμο σε ολόκληρη την Αυστραλία.

Το «The Moseley» θα μείνει ανοιχτό μέχρι τον Μάρτιο και έτσι όσοι Αυστραλοί θελήσουν να κάνουν Χριστούγεννα στην άμμο θα έχουν την ευκαιρία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο