Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Απίστευτο: Δείτε πώς φορτώνουν τις βαλίτσες στα αεροδρόμια της Ιαπωνίας και πώς τις… πετάνε στα άλλα κράτη!


Κάποιοι χειριστές αποσκευών έχουν συλληφθεί να κλέβουν από τις αποσκευές κατά τη φόρτωσή τους ...
στο αεροπλάνο, ενώ άλλοι έχουν δει βαλίτσες χειραποσκευών κατά την εκφόρτωση.




Μερικούς επιβάτες δεν τους πειράζει, όπως όλοι γνωρίζουμε οι βαλίτσες προορίζονται για να πεταχτούν, άλλοι όμως είναι αρκετά ευαίσθητοι με τον τρόπο χειρισμού των αποσκευών τους. Όμως, οι επιβάτες που πετούν με την ιαπωνική αεροπορική εταιρεία ANA, δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα.

Ο χρήστης του Facebook, Nihongo Wakaranai, δημοσίευσε ένα βίντεο με δύο άτομα της ANA που εκφόρτωναν τις αποσκευές, από μια πτήση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chubu Centrair στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας.

«Στην ταινία φαίνεται το πώς οι Ιάπωνες αντιμετωπίζουν πραγματικά τη βαλίτσα σας … συχνά καλύτερα από τον εαυτό σας», έγραψε, όπως αναφέρει το japaninsides.com.

Το βίντεο 3 λεπτών δείχνει το προσωπικό να φροντίζει προσεκτικά και σχολαστικά κάθε βαλίτσα και να τη μεταφέρει στο πίσω μέρος του φορτηγού, ώστε να μεταφερθεί στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Δεν υπήρξε κανένας τραχύς χειρισμός και ένας εργαζόμενος παρατηρεί ο ίδιος προσωπικά στο να παραδώσει μία μία αποσκευή σε άλλο μέλος του προσωπικού, ο οποίος τη φορτώνει με προσοχή στο φορτηγό.

Από τότε το βίντεο έχει γίνει viral, με εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Η διαδικτυακή κοινότητα επαίνεσε το προσωπικό για το σεβασμό των αντικειμένων των επιβατών, για την υπερηφάνεια, για το έργο τους και για την παρουσίαση καλής και φροντίδας υπηρεσίας για τους άλλους να ακολουθήσουν.

Ένας εκπρόσωπος της ANA τόνισε στην AsiaOne: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η δουλειά μας αναγνωρίζεται από το κοινό.

Η ANA δεσμεύεται για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της, δίνουμε προτεραιότητα στις εμπειρίες των επιβατών μας σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους – από την επιλογή ταξιδιωτικών σχεδίων, την παροχή βραβευμένης υπηρεσίας Five Star επί του σκάφους και την εξασφάλιση των αποσκευών των επιβατών μας.».

Έχουν δίκιο λοιπόν εκείνοι που λένε ότι «η εξυπηρέτηση στα αεροδρόμια της Ιαπωνίας είναι η νούμερο ένα στον κόσμο», και όχι μόνο στα αεροδρόμια!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs