Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ερώτηση που απαγορεύει να της κάνουν στις συνεντεύξεις


Την έχουμε δει ως ηθοποιό τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, ενώ έχει ανταποκριθεί θαυμάσια και ως...
παρουσιάστρια σε πλήθος εκπομπών.
Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της έχει δεχθεί έντονη κριτική από τα μέσα, κυρίως για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός μίλησε στο ένθετο “K” της Καθημερινής και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε φθάσει στο σημείο να βάλει όρο στις συνεντεύξεις της να μην της γίνεται ερώτηση για τα προσωπικά της.

«Δεν είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με. Με τον σύντροφό μου δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις – πέρα από το να πάμε μαζί σε μια πρεμιέρα, για παράδειγμα. Στις συνεντεύξεις πάντα έβαζα όρο να μην υπάρξει ερώτηση για τα προσωπικά μου. Και κάποιοι συνάδελφοί σας πήγαιναν πλαγίως. Με ρωτούσαν την άποψή μου για τις σχέσεις ή για τον έρωτα, για παράδειγμα, και μετά έβλεπα τίτλους προσαρμοσμένους στη δική μου ζωή. Ήταν ένας πόλεμος στον οποίο δεν μπορούσα με τίποτα να νικήσω. Οπότε έχω πια σχεδόν κόψει τις συνεντεύξεις, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, όπως η δική σας.»

Στην ερώτηση αν η ομορφιά ανοίγει ή κλείνει πόρτες, η Ζέτα Μακρυπούλια απάντησε:

«Όσο εύκολα τις ανοίγει τόσο εύκολα τις κλείνει, γιατί δεν αρκεί. Ειδικά στο θέατρο, μόνο με την ομορφιά δεν μπορείς να σταθείς. Εγώ ποτέ δεν πάτησα πάνω της, γιατί δεν πίστευα ότι είμαι ιδιαίτερα όμορφη».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs