Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Αλειψε με φυστικοβούτυρο τα γεννητικά του όργανα και η συνέχεια ήταν τραγική - Απίστευτη ιστορία με τραγικό τέλος


Σε ένα άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Σκοτία στις 7 Οκτωβρίου υπάρχει μια ...τουλάχιστον δραματική εξέλιξη.

Τον νεαρό βρήκαν σε μια λίμνη αίματος οι διασώστες του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Εδιμβούργου, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στη βουβωνική χώρα.

Ήταν σαφές πως το πέος του είχε αφαιρεθεί, όταν το άρπαξε ο σκύλος του. Όσο η υπόθεση ξεδιπλώνεται όμως, κοντινός άνθρωπος του 22χρονου εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα στους «Times» πως ο άντρας ήταν μόνος με το σκυλί τη στιγμή του περιστατικού και είχε αλείψει φυστικοβούτυρο στα γεννητικά του όργανα, ακριβώς πριν λάβει χώρα η επίθεση.


Ο άντρας, που διαμένει στο Χάντινγκτον του Ανατολικού Λόδιαν της Σκοτίας, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν ωστόσο να επανασυνδέσουν τον ανδρισμό του. Όσο για το μπουλντόγκ, το βρήκαν βουτηγμένο στο αίμα και το πήγαν σε καταφύγιο σκύλων, όπου υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της Σκοτίας επιβεβαίωσε το γεγονός, σημειώνοντας πάντως πως «οι έρευνες για τις ακριβείς περιστάσεις του συμβάντος συνεχίζονται». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», ο 22χρονος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να θανατωθεί ο σκύλος πριν τον ρίξουν οι γιατροί σε τεχνητό κώμα.

Η «Sun» γράφει επίσης πως ξύπνησε μόλις από το κώμα και συναντήθηκε με την αστυνομία, ρίχνοντας φως στην περίεργη υπόθεση…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs