Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Δασκάλα μουσικής μεθούσε τους μαθητές και στη συνέχεια έκανε σeξ μαζί τους

Με την υπόθεση της σeξουαλικής επαφής μιας 34χρονης καθηγήτριας μουσικής με δύο ...
17χρονους, 




μέλη της χορωδίας της, ασχολήθηκε δικαστήριο στο Κόβεντρι.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2008 όταν η Λόρι Σόφτλεϊ κατηγορείται ότι πήγε για ποτό έναν 17χρονο και στη συνέχεια, αφού τον μέθυσε, τον οδήγησε στο σπίτι της όπου εκείνη γδύθηκε και τον κάλεσε στην κρεβατοκάμαρά της.

«Έβαλε και στους δύο μας κρασί. Σε κάποιο σημείο φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε και εκείνη έβγαλε τη μπλούζα της. Πήγαμε επάνω στο δωμάτιό της. Η κυρία Σόφτλεϊ έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο της και κάναμε σeξ» περιέγραψε ο τότε 17χρονος.

Σύμφωνα με την Sun η καθηγήτρια μουσικής έκανε μια παρόμοια κίνηση και για ένα δεύτερο παιδί, το 2012. «Έβγαλε τη μπλούζα της, την είδα ημίγυμνη. Πιστεύω ότι έβγαλε το παντελόνι της γιατί της έκανα στοματικό σeξ» περιέγραψε στην εφημερίδα ο σήμερα 23 ετών νέος.


Αυτός ο νεός ήταν που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι για την υπόθεση της Σόφτλεϊ αφού η αστυνομία έμαθε για την υπόθεση μετά την εξομολόγηση του αγοριού σε έναν δημοτικό σύμβουλο.

Η καθηγήτρια απολύθηκε από το σχολείο που εργαζόταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs