Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Ο βιασμός εν πτήση που παραμένει άλυτος από το FBI μετά από 17 μήνες


Ήταν λίγο πριν από τις 10 μ.μ. στις 16 Ιουνίου το 2017, όταν η Aubrey Lane επιβιβάστηκε στην ...
πτήση 1280 στο διεθνές αεροδρόμιο Phoenix Sky 
για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να συναντηθεί με την οικογένειά της σε μια πτήση που αποδείχτηκε εφιαλτική για την ίδια.

Λίγες ώρες μετά την απογείωση σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του αεροσκάφους αλλά χωρίς να το καταλάβει την ακολούθησε ένας άνδρας, σε κατάσταση μέθης όπως υποστηρίζει, ο οποίος την παγίδευσε και την βίασε μέσα στην τουαλέτα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνδρας καθότανε κατά την απογείωση και μέχρι το περιστατικό ακριβώς δίπλα της.

Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν μια θαμπάδα τραύματος και σύγχυσης, όπως είπε η Lane, καθώς περίμενε μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, συναντήθηκε με τους αστυνομικούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο JFK και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι αεροσυνοδοί γνώριζαν τι συνέβη, καθώς τη μετακίνησαν σε μια άλλη θέση και η αστυνομία δέχθηκε την καταγγελία της γυναίκας όταν έφτασε στο JFK, ωστόσο, ο άντρας που την είχε βιάσει πέρασε κανονικά την πύλη και του επέτρεψαν να φύγει.

17 μήνες αργότερα, η υπόθεση της Lane παραμένει στα χέρια του FBI με ελάχιστα ορατά σημάδια προόδου και χωρίς καμία ενημέρωση.

Η Lane προσφέρθηκε να συναντηθεί με την αεροπορική εταιρία για να συζητήσει τι συνέβη αν και η εταιρία αρνήθηκε καθώς η έρευνα του FBI είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs