Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

O απόκοσμος σκελετός που ξεβράστηκε σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας - Τρομακτικό!


Μπροστά σε ένα εξαιρετικά αλλόκοτο θέαμα βρέθηκαν δύο γυναίκες, ενώ καθάριζαν μία παραλία της ...
Νέας Ζηλανδίας πριν μερικές ημέρες.




Η Χάνα Μέρι βρισκόταν στο σημείο μαζί με την μητέρα της, καθαρίζοντας εθελοντικά την ακτή, μετά το πέρασμα μίας καταιγίδας που σάρωσε την περιοχή.

Ξαφνικά διέκριναν κάτι που αρχικά τους φάνηκε ως οστρακοειδές, πλησιάζοντας όμως διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τον σκελετό ενός απροσδιόριστου πλάσματος.


Μάλιστα, μερικά από τα χαρακτηριστικά του πλάσματος προξένησαν τεράστια εντύπωση στις δύο γυναίκες, που έσπευσαν να το φωτογραφίσουν και να αναρτήσουν τις εικόνες στα social media, ζητώντας διευκρινήσεις από κάποιον ειδικό σχετικά με την φύση του σκελετού.

Το τρομακτικό του στόμα, τα κοφτερά νύχια αλλά και τα ιδιαίτερα μεγάλα και μακριά του άκρα μπορεί στα μυαλά των περισσοτέρων να έφεραν συνειρμούς με τα πολλά «τέρατα» των ωκεανών που κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους σε βίντεο, όμως οι απαντήσεις για το είδος που ανήκει το συγκεκριμένο πλάσμα ήρθαν άμεσα από ένα ειδικό επί των πλασμάτων της θάλασσας.


Ο τελευταίος ανέφερε με σιγουριά ότι το συγκεκριμένο πλάσμα ανήκει στο είδος Dipturus nasutus, ένα είδος σαλαχιού που ζει αποκλειστικά σχεδόν στα νερά που περιβάλουν τη Νέα Ζηλανδία, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι τα χαρακτηριστικά του «άκρα», βοηθούν στο ζευγάρωμα με τα θηλυκά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs