Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Το μεγάλο στήθος (και τα social media) «έκαψαν» την καθηγήτρια


Όλα άρχισαν όταν μαθητές της ανακάλυψαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Facebook. ...Μαθητές γυμνασίου στην Αγγλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail ανακάλυψαν μια σειρά φωτογραφιών στο προφίλ που είχε η καθηγήτρια τους των Μαθηματικών στο Facebook. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι εξελίξεις ήταν άμεσες. 


Η 33χρονη Annalisa Altariva είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες από το 2013 μαζί με σχόλια για το «μεγάλο της στήθος» προτού προσληφθεί στο σχολείο Ninestiles, του Μπέρμιγχαμ. Μία από τις φωτογραφίες την απεικονίζει να φορά ένα μαύρο φόρεμα με ευδιάκριτο το μπούστο της και καπέλο αποφοίτησης, ενώ κρατά και ένα ραβδί. Η καθηγήτρια, επίσης, είχε αναρτήσει σχόλια το ίδιο έτος, στα οποία ανέφερε πως όταν γνωρίζει ανθρώπους, «το πιο πιθανό είναι να τους αγγίξω ακατάλληλα».

Το προφίλ της 33χρονης είχε όμως… κι άλλες αποκαλύψεις – προτού το κατεβάσει, μέχρι να κοπάσουν οι αντιδράσεις. Κι αυτό διότι η καθηγήτρια είχε ψηφιστεί ως «η πιο πιθανή για να γίνει πορνοστάρ», σύμφωνα με την επετηρίδα της όταν ήταν μαθήτρια.


Οι αναρτήσεις, σε μία από τις οποίες η 33χρονη ομολογούσε πως «σκέφτεται το σεξ πάρα πολύ», ανακαλύφθηκαν από μαθητές της και φυσικά έγιναν… viral μεταξύ τους. Μια μητέρα μαθητή δήλωσε: «Αυτό δεν είναι πια αστείο. Τι σόι άνθρωποι υπάρχουν γύρω από τα παιδιά μου;». Πάντως, υπήρξαν και κάποιοι γονείς οι οποίοι την υπερασπίστηκαν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο