Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Μισέλ Ομπάμα: Απέκτησα τις κόρες μου με εξωσωματική - Tι δεν θα συγχωρήσει ποτέ στον πρόεδρο Τραμπ


Για τον ρατσισμό, τα οικογενειακά προβλήματα αλλά και τον Ντόνταλντ Τραμπ μιλάει η Μισέλ Ομπάμα στα ...
απομνημονεύματά της με τίτλο «Becoming».
Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποκαλύπτει επίσης τι δεν θα συγχωρήσει ποτέ στον πρόεδρο της Αμερικής.

Η Μισέλ Ομπάμα στο βιβλίο της τονίζει ότι αντιμετώπισε τον ρατσισμό, καθώς παρουσιαζόταν με το στερεότυπο της «θυμωμένης μαύρης γυναίκας» επειδή είναι μία «ισχυρή μαύρη γυναίκα».

Στις 13 Νοεμβρίου, το βιβλίο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, αλλά και καταφέρεται εναντίον του Ντόναλντ Τράμπ, σύμφωνα με αποσπάσματα που έχει δημοσιεύσει η Washington Post.


Στο βιβλίο της, η Μισέλ Ομπάμα περιγράφει τη ζωή της πριν από την είσοδό της στον Λευκό Οίκο, τη σχέση της με τον Μπαράκ Ομπάμα και το πώς ήταν να είσαι η πρώτη μαύρη πρώτη κυρία της Αμερικής.

Αναφέρεται ακόμη στο τέλος της θητείας του συζύγου της και στο σοκ που υπέστη όταν έμαθε για τη νίκη του Τραμπ.

Επίσης θυμάται ότι «έτρεμε από οργή» όταν είδε το βίντεο με τον Τραμπ να υπερηφανεύεται ότι «αρπάζει τις γυναίκες» ανάμεσα στα πόδια τους.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δηλώνει ότι «δεν θα συγχωρέσει ποτέ» τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, επειδή αμφισβήτησε το γεγονός ότι ο σύζυγός της γεννήθηκε στις ΗΠΑ και έθεσε την οικογένειά της σε κίνδυνο.

Αναφερόμενη στις δύσκολες περιόδους στη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στάθηκε στην αποβολή που είχε και στην εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε για να αποκτήσει τις δύο κόρες της.

Θέτει επίσης τέλος στα σενάρια για υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2020 τονίζοντας ότι δεν της αρέσει η πολιτική.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs