Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η χuμώδης Βρετανή υπερτυχερή του Λόττο δίνει ένα... σεβαστό ποσό για να βρει αγόρι - Έχει σταθεί άτυχη με την αγάπη...


Η 23χρονη Jane Park από την Σκωτία έχει σταθεί άτυχη με την αγάπη κι έτσι πληρώνει όσο όσο για να την βρει. ...
Η νεότερη υπερτυχερή του EuroMillions στη Μεγάλη Βρετανία, 
ανέφερε ότι είναι πρόθυμη να πληρώσει το καινούργιο της αγόρι μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της μετά από σειρά αποτυχημένων ραντεβού.


Μάλιστα σκοπεύει να ανοίξει μία ιστοσελίδα όπου οι υποψήφιοι «γαμπροί» θα μπορούν να κάνουν αίτηση για να γίνουν το αγόρι της ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να βρει το άλλο της μισό.

Μάλιστα, πηγή είπε στη Mirror, ότι η διαδικασία των συνεντεύξεων θα μαγνητοσκοπηθεί και βγει στον αέρα σε ένα ντοκιμαντέρ του χρόνου.


Όσο για τον τυχερό θα παίρνει μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της. Η ίδια υποστηρίζει πως το χρηματικό ποσό δεν αποτελεί «πληρωμή για τις υπηρεσίες τους» αλλά απλώς τους παρέχει την δυνατότητα να μπορούν να της καλύψουν τις ανάγκες για την διασκέδασή της σε ακριβά εστιατόρια και μπαρ.


Η 23χρονη ωστόσο είναι κάπως προβληματισμένη για τα κίνητρα των ανθρώπων που την προσεγγίζουν από την στιγμή που κέρδισε στην λοταρία.


«Ή Jane είναι καταπληκτική και έχει πολλά να δώσει αλλά από την στιγμή που κέρδισε βρέθηκε μόνη της και έγινε απίστευτα άτυχη«, ανέφερε μια πηγή. «Δεν μπορεί να είναι σίγουρη αν την αγαπούν για εκείνη ή για τον τραπεζικό της λογαριασμό» πρόσθεσε.


Η Jane Park ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε 900.000 ευρώ στην λοταρία. Με τα κέρδη της αγόρασε καινούργια αυτοκίνητα και τσάντες, έκανε πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και τους γλουτούς της και έφτιαξε και τα δόντια της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο