Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Διεστραμμένη καθηγήτρια βασάνιζε ανήλικο μαθητή της ενώ συνευρίσκονταν ερwτικά!


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για μία ακόμη υπόθεση σeξουαλικής εκμετάλλευσης ...
ανήλικου μαθητή από διεστραμμένη καθηγήτρια που έχει προκαλέσει σάλο στην πόλη της Αδελαΐδας.
Γιατί μπορεί το φαινόμενο να έχει πάρει τη μορφή επιδημίας, κυρίως στις ΗΠΑ, ωστόσο αυτή η Αυστραλή ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς όχι μόνο σύναψε ερwτική σχέση με μαθητή της, αλλά ικανοποίησε πάνω του τα σαδομαζοχιστικά της βίτσια.

Η 43χρονη καθηγήτρια Sonia Mackay τύλιξε στα ερwτικά της δίχτυα έναν 17χρονο μαθητή της, τον οποίο δεν δίσταζε να βασανίζει, σβήνοντάς του τσιγάρα στο δέρμα την ώρα που έκαναν σeξ!

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, το νεαρό αγόρι υποστήριξε πως ήταν ένας επιμελής μαθητής, που είχε στόχο να γίνει οδοντίατρος, πριν η 43χρονη καθηγήτρια τον παρασύρει σε ακραία ερwτικά παιχνίδια.

«Η ζωή όλο σeξ και αλκοόλ με τη Sonia Mackay ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα από τη μελέτη των μαθημάτων», παραδέχθηκε ο 17χρονος, ο οποίος είχε πάθει τέτοια πλύση εγκεφάλου που σχεδόν παράτησε το σχολείο.

«Με… μάρκαρε με αναμμένα τσιγάρα για να μου περνάει το μήνυμα ότι της ανήκω», αποκάλυψε ο ανήλικος μαθητής στο δικαστήριο, σοκάροντας το ακροατήριο και τους δικαστές.

Από την πλευρά της, η μητέρα του μαθητή δήλωσε ότι η 43χρονη καθηγήτρια είχε το θράσος να ζητήσει από εκείνη τον αριθμό τηλεφώνου του γιου της, προκειμένου να τον βοηθήσει σε μία εργασία του σχολείου.

«Μετά από λίγο καιρό, ο γιος μου άρχισε να λείπει για μέρες από το σπίτι. Δεν είχα ιδέα πού κοιμόταν, ποιος ήταν μαζί του, αν ήταν ασφαλής ή αν είχε μπλέξει σε κάτι», δήλωσε στο δικαστήριο η Αυστραλή μητέρα, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε το διάστημα κατά το οποίο ο γιος της είχε σχέση με την «αρρωστημένη» καθηγήτριά του.

Η 43χρονη δεν αρκέστηκε μάλιστα στο σeξ και στο σαδομαζοχισμό. Όταν λοιπόν ο μαθητής θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του, αρχικά του πρόσφερε ακριβά ρούχα και άλλα δώρα, ενώ στη συνέχεια τον απείλησε για να τον κρατήσει ως σκλάβο του σeξ.

Στην απολογία της πάντως η 43χρονη δήλωσε «βαθιά μετανιωμένη» για τις πράξεις της, αλλά και για «την ένταση που προκάλεσε στο μαθητή και στην οικογένειά του», χωρίς ωστόσο να πείσει κανέναν…

Η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή της Sonia Mackay θα ανακοινωθεί τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, ενώ δόθηκε οδηγία στις αρμόδιες αρχές για την ψυχολογική υποστήριξη του 17χρονου μαθητή.

Συνεργαζόμενα Blogs