Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

13χρονος κατήγγειλε την μητέρα του του για εγκατάλειψη


Η Αστυνομία μετέβη στο σπίτι όπου εντόπισε τα τρία ανήλικα παιδιά να βρίσκονται μόνα ...Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 13χρονος φέρεται να έχει καλέσει την Αστυνομία αναφέροντας ότι η μητέρα του τον άφησε μόνο του στο σπίτι να προσέχει τον 10χρονο αδερφό του και ακόμη έναν φίλο τους 6 ετών. 

Η Αστυνομία έπειτα από την καταγγελία του 13χρονου μετέβη στο σπίτι όπου εντόπισε τα τρία ανήλικα παιδιά να βρίσκονται μόνα τους στο σπίτι. Οι τρεις ανήλικοι μεταφέρθηκαν άμεσα σε ίδρυμα παιδικής προστασίας ενώ εναντίον 34χρονης και 37χρονης από τη Λεμεσό, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. 

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης και αφού ανακρίθηκαν τέθηκαν υπό κράτηση προκειμένου να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου προκειμένου εκδοθεί εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον των δύο γυναικών διερευνάται το αδίκημα της κακομεταχείρισης ανήλικου παιδιού κάτω των 16 ετών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον της 34χρονης μητέρας των δυο αγοριών εξετάζεται και το αδίκημα της βίας στην οικογένεια. Οι ανήλικοι τέθηκαν άμεσα υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs