Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη συγκινεί για τον υιοθετημένο της γιο: Ακόμη περιμένω να με πει μαμά


Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, είχε αποκαλύψει τον περασμένο Οκτώβριο πως έχει κινήσει ...
τις απαραίτητες διαδικασίες μαζί με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, ώστε να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.




Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί,, τον Δημήτρη-Βασίλη, ενώ ο Νικηφόρος έχει και δύο αγοράκια από τον πρώτο του γάμο, τα οποία έχουν εξαιρετική σχέση με την Ευδοκία.

Η ηθοποιός, μιλώντας σήμερα στην κάμερα του «Πρωινού», είπε πως η υιοθεσία έχει πλέον ολοκληρωθεί, και το παιδάκι είναι μαζί τους στο σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως το όνομα του είναι Μάριος. 

«Η υιοθεσία ολοκληρώθηκε, έχουμε το παιδί πια στο σπίτι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είναι πολύ ωραίο! Δεν ήταν εύκολο, το παλέψαμε δύο χρόνια. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ κι εγώ και ο σύζυγός μου. Τον έχουμε βαφτίσει ήδη και το όνομά του είναι Μάριος. Είναι και αυτό παιδί μου. Ακόμα δεν με έχει πει μαμά, περιμένω», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs