Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Οδηγούσε επί 15 λεπτά με τον 4χρονο γιο της στην οροφή του αυτοκινήτου


Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε δρόμους του Περθ την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, όπου ...
μια μητέρα οδηγούσε επί 15 λεπτά το αυτοκίνητό της με τον 4χρονο γιο της στην οροφή!

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός 9News, το αγόρι είναι άτομο με αναπηρία και όπως φαίνεται από τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες, κάθεται στη σχάρα που βρίσκεται τοποθετημένη στην οροφή του αυτοκινήτου, φορώντας μόνο την πάνα του.

Οδηγοί από διερχόμενα οχήματα έκαναν νόημα με τα φώτα και τις κόρνες στην 36χρονη μητέρα προκειμένου να την ειδοποιήσουν πως κάτι δεν πάει καλά.

Η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση ανέφερε πως όταν η μητέρα ειδοποιήθηκε από άλλους οδηγούς σταμάτησε, κατέβασε το παιδί από την οροφή, το έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο και έφυγε.

«Η αστυνομία του Κάνινγκ Βέιλ ανταποκρίθηκε σε αναφορές και εντόπισε το όχημα σε ένα βενζινάδικο στο Χάρισντεϊλ», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας για να προσθέσει: «Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο. Τα δύο ήταν ασφαλισμένα στα παιδικά καθισματάκια, υπήρχε όμως και ο 4χρονος που δεν ήταν δεμένος».

Μιλώντας στο 9News, ο σύντροφός της ανέφερε πως η 36χρονη δεν είχε ιδέα ότι ο γιος τους σκαρφάλωσε στην οροφή του αυτοκινήτου.

Κάποιοι πάντως που ισχυρίζονται πως ήταν αυτόπτες μάρτυρες έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η μητέρα γνώριζε πολύ καλά ότι ο πιτσιρικάς βρισκόταν στην οροφή.

«Αυτόπτες μάρτυρες της έκαναν νόημα πολύ πριν... εκείνη όμως τους απάντησε πως "του αρέσει"», ανέφερε κάποιος.

Η μητέρα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τις επόμενες ημέρες και αντιμετωπίζει κατηγορία για επικίνδυνη οδήγηση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs