Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Πατέρας κατακρεούργησε με τσεκούρι 4 μέλη της οικογένειας του – Τον σκότωσαν αστυνομικοί τη στιγμή που θα δολοφονούσε την 8χρονη κόρη του (Photos)


Ένα απίστευτο περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ στο Όρεγκον. Ένας πατέρας σε κατάσταση ...
αμόκ, κατακρεούργησε με τσεκούρι 
τους γονείς του, τη φίλη του και την 9 μηνών κόρη τους και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να δολοφονήσει και την 8χρονη κόρη του έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Ο δολοφόνος ονομάζεται Μαρκ Λεό Γκρέγκορι Γκάγκο, και η αστυνομία βρήκε στην αποθήκη του σπιτιού του, μετά το περιστατικό, ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, με πιστόλια, περίστροφα, καραμπίνες, μαχαίρια, τσεκούρια, βέλη, τόξα.


Όταν ο Γκάγκο επέστρεψε σπίτι του μετά τη δουλειά άρχισε να λογομαχεί τόσο με τη σύντροφο του όσο και με τους γονείς του. Από τις φωνές ένας γείτονας ενημέρωσε την αστυνομία ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι. Επιτόπου έφτασαν περιπολικά. Ήταν όμως αργά. Ο Γκάγκο είχε πάρει ένα τσεκούρι από το οπλοστάσιο του και είχε κατακρεουργήσει και τους δυο γονείς του, τη φίλη του και την μικρή του κόρη.Όταν οι αστυνομικοί τον είδαν καθαρά να στέκεται επάνω από την 8χρονη κόρη του και να υψώνει τον μπαλτά, τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, σώζοντας έτσι το παιδί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs