Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ο διάβολος τον οδηγούσε σε φονικά μέσω του app του UBER! Ενοχος για 6 δολοφονίες ο μανιακός του Μιτσιγκαν


Ο μανιακός οδηγός των Uber ομολόγησε σήμερα σε Δικαστήριο των ΗΠΑ ότι δολοφόνησε 6 επιβάτες του. ...Ο Jason Dalton εξέπληξε τους πάντες στο Δικαστήριο του Μισιγκαν πριν λίγη ώρα καθώς οι Δικαστές και οι Δικηγόροι δεν περίμεναν να παραδεχτεί την ενοχή του, κάτι όμως που τελικά έκανε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής ενόρκων.

Η ποινή που αντιμετωπίζει είναι των ισοβίων χωρίς δικαίωμα άδειας. «Ετσι ένιωσα, έτσι έπραξα. Ηθελα να ακολουθήσω αυτήν την τακτική (σ.σ. των δολοφονιών)“ είπε στον Δικαστή ενώ παραδέχτηκε πως πυροβόλησε συνολικά 8 ανθρώπους σε τρία σημεία στην περιοχή του Kalamazoo στο Μιτσιγκαν το 2016, μεταξύ των οποίων 4 γυναίκες, έναν άνδρα και ένα αγόρι 17 ετών που έπεσαν νεκροί.

Μετά την σύλληψη του από την αστυνομία ο Dalton είχε δηλώσει ότι μία σατανική φιγούρα μέσω της εφαρμογής του UBER τον καθοδηγούσε και τον παρέσυρε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο συνήγορος υπεράσπισης του δράστη του συνέστησε να μην παραδεχτεί ενοχή όμως ό ίδιος το έπραξε για να μην βασανιστούν περαιτέρω οι συγγενείς των θυμάτων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs