Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Αφαντος ο μεγάλος νικητής του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου! Μήπως είσαι εσύ ο τυχερός;


Αν και η κλήρωση έγινε λίγο πριν εκπνεύσει ο καινούριος χρόνος, ο μεγάλος τυχερός των ...
2 εκατ. ευρώ δεν έχει ακόμη δηλώσει το «παρών» - Ένας άλλος τυχερός παραλίγο να πετάξει στα σκουπίδια 250.000 ευρώ
Τον μεγάλο τυχερό της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου αναμένουν οι αρμόδιοι, καθώς σχεδόν ένα μήνα μετά, δεν έχει εμφανιστεί για να ζητήσει τα 2 εκατ. ευρώ του Μεγάλου Λαχνού.

Το γεγονός ότι ο μεγάλος νικητής δεν έχει δηλώσει ακόμη το παρών δημιουργεί  σενάρια για την ταυτότητά του αλλά και για την ιστορία του λαχνού.

Ο τυχερός λαχνός έχει το νούμερο 48728, με σειρά 12.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δελτίο αγοράστηκε στην Αττική, οπότε καλό θα ήταν, όποιοι έχουν αγοράσει λαχείο στην Αττική και δεν το έχουν ελέγξει, να το κάνουν άμεσα.

Άλλωστε δεν είναι λίγα τα περιστατικά με τυχερούς παίκτες που ξέχασαν να ελέγξουν τα λαχεία τους ή ακόμα χειρότερα τα έχασαν ή τα πέταξαν.

Παραλίγο να πετάξει 250.000 ευρώ στα σκουπίδια

Πρόσφατα, ένας τυχερός από τη Μακεδονία παραλίγο να πετάξει 250.000 ευρώ στα σκουπίδια.

Ο τυχερός είχε αγοράσει πέντε «σπασμένα» λαχεία. Τα δύο εξ αυτών κέρδιζαν 250.000 ευρώ. Μέσα στην παραζάλη των κερδών, ο τυχερός Μακεδόνας παραλίγο να πετάξει το ένα από τα δύο μαζί με τα άλλα που είχε αγοράσει, αφού μετά το πρώτο «χαμόγελο» της τύχης δεν πίστευε ότι θα έχει κερδίσει κάτι άλλο. Ευτυχώς, αποφάσισε την επόμενη ημέρα να τα ελέγξει όλα, τυπικά, και τότε ήταν που δεν πίστευε στα μάτια του!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs