Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Για ποιο λόγο ο Γιάννης Βαρδής κινείται νομικά κατά τραγουδίστριας


Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Γιάννης Βαρδής όπου αποκάλυψε ότι πρόσφατα ...
κυκλοφόρησε ένα τραγούδι το οποίο είναι αντιγραφή τραγουδιού του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. 




Συγκεκριμένα o Γιάννης Βαρδής είναι αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να εκμεταλλευθεί ή να δανειστεί τραγούδι του πατέρα του με τον ίδιο να δηλώνει:

“Έχω δει κάποια μικροπράγματα που κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομα του πατέρα μου, πίστεψέ με θα τα λύσω.. Αν κάποιος τώρα που λείπει ο πατέρας μου μπει στη διαδικασία να δανειστεί ένα μέρος τραγουδιού του και να γράψει το όνομά του, χωρίς την άδειά μου, σίγουρα θα τον κυνηγήσω. Αν δω σε ένα κομμάτι ξένο ότι υπάρχουν μουσικά μέτρα που μπορεί να μοιάζει ένα κομμάτι με τραγούδι του πατέρα μου, θα μπω στη διαδικασία να το λύσω. Έχω ακούσει ένα κομμάτι που μοιάζει πάρα πολύ και θα δω αν θα προχωρήσω ή όχι”.

Μάλιστα μετά το τέλος της συνέντευξης του, αποκάλυψαν στην εκπομπή ότι ο Γιάννης Βαρδής θα προχωρήσει νομικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα εναντίον μιας γυναίκας ερμηνεύτριας σε τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα χωρίς να αποκαλύπτουν ούτε ποια είναι η τραγουδίστρια ούτε το τραγούδι, σύμφωνα με το alphanews.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσαν τα εξής: «Ξέρω ότι θα προχωρήσει νομικά ο Γιάννης μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Δεν μπορώ να πω σε ποιο τραγούδι αναφερόμαστε πριν στείλει το χαρτί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αφορά σε ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με γυναίκα ερμηνεύτρια. Τα ακούσαμε και τα δύο τραγούδια στη σύσκεψη και όντως μοιάζουν πολύ».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs