Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Για να κοιμίσει το μωρό της του έδινε βότκα και το σκότωσε - Μία υπόθεση φρίκης ερευνούν οι αρχές της Ρωσίας


Ένα βρέφος 8 μηνών έχασε τη ζωή του στη Ρωσία όταν η μητέρα του φέρθηκε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο. ...
Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του 2019, αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας.




Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, το μωράκι αρρώστησε και η μητέρα του το πήγε στο τοπικό νοσοκομείο του Shebekino. Οι γιατροί είπαν στην Nadezhda Yarch πως το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί, ωστόσο εκείνη τους έπεισε πως θα το φροντίσει μια χαρά στο σπίτι.

Μέσα σε μία βδομάδα το πήγε τέσσερις φορές στο νοσοκομείο, ωστόσο όλες τις φορές αρνήθηκε να επιτρέψει να νοσηλευτεί. Η οικογένειά της είπε πως ο λόγος ήταν πως δεν ήθελε να περάσει την περίοδο των γιορτών μέσα στο νοσοκομείο!


Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail η γυναίκα ήθελε να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές σε πάρτι και δεν ήθελε να την ενοχλήσει κανείς. Έτσι, αποφάσισε να δώσει βότκα στο παιδί της για να κοιμηθεί.

Πηγές, ανέφεραν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κατέφευγε σε αυτή την πρακτική, αλλά πως το έκανε επανειλημμένα. Το μωράκι δεν άντεξε τα βασανιστήρια της μητέρας του και στις 5 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν αρχίσει έρευνες ενάντια στη μητέρα και τον πατριό του παιδιού που δεν έκανε τίποτα για να το βοηθήσει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs