Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Πληρωμένος δολοφόνος σκότωσε παιδεpαστή ιερέα - Η μία από τις δύο κόρες, θύματα του φερόμενου ηθικού αυτουργού της δολοφονίας αυτοκτόνησε στα 15 της


Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία η περίπτωση της δολοφονίας ενός παιδεραστή ιερέα από ...
εκτελεστή, τον οποίο προσέλαβε ο πατέρας δύο θυμάτων του.




Ο 45χρονος Τζουζέπε Ματαράτσο σκοτώθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε πόλη κοντά στη Νάπολη, λίγες μέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος από τον εγκλεισμό του για σεξουαλική κακοποίηση δύο νεαρών κοριτσιών. Δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς, οι δύο εκ των οποίων θανάσιμοι, από δράστη, που επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο τον σταμάτησε για να του ζητήσει οδηγίες για δρόμο.

Πριν λίγες μέρες η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών, ενός 30χρονου και ενός 55χρονου, οι οποίοι εκτιμάται ότι επέβαιναν στο όχημα κατά το έγκλημα. Ερευνάται η εμπλοκή του πατέρα μιας 15χρονης, η οποία είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Ματαράτσο μαζί με την αδερφή της. Το κορίτσι κρεμάστηκε από δέντρο κοντά στο σπίτι του το 2008, ένα χρόνο μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση για 11 έτη και έξι μήνες.

Ο εισαγγελέας δήλωσε στην Repubblica ότι η δολοφονία του Ματαράτσο έγινε "σίγουρα με εντολή για εκδίκηση", τονίζοντας ότι οι πρόσφατες συλλήψεις είναι μόνο το πρώτο βήμα από τις αρχές. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν έχει διαπιστωθεί άμεση σύνδεση του πατέρα και των δύο ανδρών, κάτι που σημαίνει ότι υπήρχαν μεσάζοντες ενώ ο εκτελεστής κυκλοφορεί ελεύθερος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs