Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Στα χέρια της Κλέλιας Χατζηιωάννου η βίλα Φυντανίδη στην Τήνο -Ενα εκπληκτικό σπίτι, αντί 1,8 εκατ. ευρώ [εικόνες]


Η Βιλα του Σεραφείμ Φυντανίδη στην Τηνο πέρασε στα χέρια της Κλέλιας Χατζηιωάννου.

Οπως αναφέρει το cyclades24.gr η βίλα ...
που βγήκε για άλλη μία φορά, στις 13 Φεβρουαρίου, στο ηλεκτρονικό «σφυρί» για χρέη προς τη φορολογική διοίκηση, 




βρίσκεται στην Καρδιανή Τήνου και εκποιήθηκε με τιμή εκκίνησης τα 1.400.000 ευρώ, για να καταλήξει, τελικά στην Κλέλια Χατζηιωάννου αντί του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο Σεραφείμ Φυντανίδης ήταν από τους πρώτους που ανακάλυψε την Τήνο ως προορισμό διακοπών τη δεκαετία του ‘90 και επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να κτίσει ένα ονειρεμένο σπίτι ακριβώς πάνω στο κύμα.

Τη διακόσμηση του σπιτιού είχε επιμεληθεί η ίδια η σύζυγός του, Βιργινία Βεντουράκη και ήταν ησυχαστήριο για το ζευγάρι αλλά και φίλους τους από το χώρο του Τύπου και της πολιτικής που έβρισκαν καταφύγιο μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα.


Το σπίτι είναι κτισμένο σε οικόπεδο 5,5 στρεμμάτων σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Τήνου, στα Καλύβια. Το εμβαδόν της μονοκατοικίας είναι 207 τμ, ενώ στο ίδιο οικόπεδο βρίσκονται και 3 ξενώνες συνολικού εμβαδού 130 τμ, καθώς και πισίνα 40 τμ.

Η νέα ιδιοκτήτρια της εξαιρετικά καλαίσθητης κατοικίας είναι η Κλέλια Χατζηιωάννου, γνωστή ως η «πριγκίπισσα των τάνκερ».

Μία γυναίκα που ζει μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Μονακό. Μία μητέρα δύο παιδιών με κοινωνικό έργο μεσα από το Κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία «ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ» καθώς και δωρεές στο «Χαμόγελο του παιδιού».

H μοναχοκόρη του Λουκά Χατζηιωάννου είναι πλέον μητέρα δυο πολυαγαπημένων, λατρεμένων παιδιών.

Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση της ύπαρξης της κόρης της, Άννας, και την ολοφώτεινη, πολύχρωμη, όλο γιορτή βάφτισή της, η Κλέλια Χατζηιωάννου διοργάνωσε πρόσφατα ένα πάρτι για τα γενέθλια του πρώτου χρόνου ζωής του γιου της, του Λουκά. Την ύπαρξη του γιου της, που γέμισε με περισσότερο φως την καρδιά της, ήδη, γνώριζαν οι στενοί της φίλοι και κάποιοι δημοσιογράφοι που ξεχωρίζει η ίδια, αλλά είχε ζητήσει -πάντα ευγενικά- να μην δημοσιοποιηθεί νωρίτερα.

Πλέον η ζωή της άλλοτε ανέμελης πλούσιας γόνου άλλαξε και στο πλαίσιο αυτό αναζήτησε ένα καταφύγιο μακρυά από τα αδιάκριτα που το βρήκε, με αυτή της την επένδυση, στην υπέροχη βίλα της Τήνου. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs